Mój Magnus to też balkonowy amator. Nie groźnie mu chłody, a o nakryciu kocykiem nie ma mowy, bo on chce teren balkonowy cały czas patrolować. No przecież ktoś by mógł na balkon wejść gdyby on nie pilnował. <lol>
Dlatego i mnie tak bardzo rozczula zdjęcie z kocykiem. Masz takie grzeczne te kotki swoje <zakochana> <zakochana> <zakochana> Pokaże mu zdjęcie, aby zobaczył jak grzecznie zachowywać się na balkonie
Kasik pisze: No kurde przecież było napisane "trening PRZED zimą" <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
A to oznacza próbę generalna koca przy 3 stopniach na plusie
Zimą nakrywam od dołu i gory co by mi kota do kafli nie przymarzla, ale to przy polskiej zimie bo Wy tam prawdziwej nie macie Missy przy Waszej zimie i swoim futrze pewnie dostaje potówek i odparzen jak pobiera po ogrodzie <diabeł> <diabeł> <diabeł> Biedna
Heeeeeeeeeeeej !
No co za pomowienia !
Przeciez pokazywalam kiedys, ze byl u nas nawet porzadny SNIEG <roll> <roll> <roll> No dobra, RAZ od tych 15 lat co tu jestem, ale przeciez sie liczy <roll>
Kasik pisze:Ula, a gdzie się kupuje czapkę na kota? <lol>
<mrgreen> Ja kupiłam w Pepco <mrgreen>
Elmoś dostanie czapkę, a Pyza sukieneczkę z dzwoneczkiem <lol> <lol> I będą rozdawać prezenty spod choinki <lol>
Elmoś dostanie czapkę, a Pyza sukieneczkę z dzwoneczkiem <lol> <lol> I będą rozdawać prezenty spod choinki <lol>
Pepco! mam pod blokiem, jutro tam pognam <lol> <lol> <lol>
yamaha pisze: No ale karton jakis... no kartonik chociaz cieniutki, bys podlozyla, co ?
Biedronka! mam pod blokiem Biedronkę, kartonów tam pod dostatkiem, calutki balkon wytapetuję
Pepco! mam pod blokiem, jutro tam pognam <lol> <lol> <lol>
yamaha pisze: No ale karton jakis... no kartonik chociaz cieniutki, bys podlozyla, co ?
Biedronka! mam pod blokiem tez Biedronkę, kartonów tam pod dostatkiem, calutki balkon wytapetuję
A ja Ci zdradzę mój patent na balkon. Też nie jestem zwolennikiem siedzenia kotów na gołych płytkach ale przypadkowo odkryłam, że taka ikeowska podkładka pod laptopa http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10254529/ sprawdza się doskonale. Tylko oczywiście trzeba ją położyć do góry nogami, twardy plastik izoluje od podłogi a na górze jest miękkie legowisko. Ulubiona miejscówka moich kotów <mrgreen>