Khaleesi & Mordimer

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
atomeria
Agilisowy Rezydent

Re: Khaleesi & Mordimer

Post autor: atomeria »

MoniQ pisze:Melduję, że Interstellar rewelacja. Jak dla mnie oczywiście :)
Super film, może trochę długo się rozkręca, ale jak się rozkręci to łojeju! :) Polecam!
Melduję, że dla mnie też <mrgreen> Dawno żaden film aż tak mi się nie podobał, nawet ten długi rozbieg ani przez chwilę mnie nie znudził.

Kalinka jest słodką dziewczynką <zakochana> A Mordiś przystojnym chłopakiem <mrgreen>
Awatar użytkownika
Szopi
Hodowca
Hodowla: Mikołówka*Pl

Post autor: Szopi »

MoniQ pisze:W Khaleesi dzisiaj jakiś demon wstąpił. Zresztą, dzień jak co dzień... <lol> Biega, galopuje przez całe mieszkanie, co 10 minut lamentuje pod balkonem, żeby ją wypuścić, szaleje z myszkami, z piórkami, goni Mordimusia, biedaczynę, który wolałby pospać :)
Teraz podczepiłam jej Birda tak że może się sama bawić, więc fika i skacze :D
Oj Pancia, a Ty nigdy focha nie strzelałaś? :hammer: U mnie też był dzisiaj poważny foch, jedno futro nie lubi Enisylu F i po zaaplikowaniu dopaszcznie reaguje dokładnie tak, jak Kalutek w Twoim opisie <mrgreen>
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Szopi pisze:
MoniQ pisze:W Khaleesi dzisiaj jakiś demon wstąpił. Zresztą, dzień jak co dzień... <lol> Biega, galopuje przez całe mieszkanie, co 10 minut lamentuje pod balkonem, żeby ją wypuścić, szaleje z myszkami, z piórkami, goni Mordimusia, biedaczynę, który wolałby pospać :)
Teraz podczepiłam jej Birda tak że może się sama bawić, więc fika i skacze :D
Oj Pancia, a Ty nigdy focha nie strzelałaś? :hammer: U mnie też był dzisiaj poważny foch, jedno futro nie lubi Enisylu F i po zaaplikowaniu dopaszcznie reaguje dokładnie tak, jak Kalutek w Twoim opisie <mrgreen>
Ale ona nie miała żadnego powodu do strzelenia focha :) Po prostu sfisiowała dziewczyna ;-))
Awatar użytkownika
Szopi
Hodowca
Hodowla: Mikołówka*Pl

Post autor: Szopi »

My też często nie mamy powodu, ale tak dla zasady, płeć zobowiązuje <lol> <lol> <lol>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

<zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Ja wiem, że większość z Was to ma na co dzień i co noc, ale ja się tak jaram kiedy Kalisia CAŁĄ NOC prześpi na poduszce koło mojej głowy <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Dzisiaj nawet początek tygodnia mi nie straszny :)
Awatar użytkownika
atomeria
Agilisowy Rezydent

Post autor: atomeria »

Cieszę się z Tobą MoniQ <tańczy> i doskonale rozumiem Twoją radość, koty mam od ponad 2 lat, a niezmiennie czuję się rozanielona, kiedy któryś przyjdzie ze mną spać czy chociaż trochę się poprzytulać.
Za to nie rozumiem, dlaczego Kitunia, mając do wyłącznej dyspozycji poduszkę obok mnie, koniecznie musi leżeć na mnie.
Ostatnio praktycznie całą noc, przez co śpię jak zając pod miedzą.
Awatar użytkownika
Dominikana

Post autor: Dominikana »

Pięknie kociaczki razem wyglądają <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Moniko, jestem pewna, że takie sytuacje będą zdarzały się coraz częściej :-) Cieszę się razem z Tobą <tańczy> <tańczy> <tańczy>
Awatar użytkownika
Malena

Post autor: Malena »

atomeria pisze: Za to nie rozumiem, dlaczego Kitunia, mając do wyłącznej dyspozycji poduszkę obok mnie, koniecznie musi leżeć na mnie.
Mój Yoguś kiedy TŻ'eta nie ma w domu przychodzi w nocy i zrobi wszystko żeby mnie zmusić do położenia się po stronie TŻ'ta, a sam wtedy kładzie się jak król na mojej cieplutkiej podusi <lol> no jakby nie miał wystarczająco dużo miejsca <lol>
Zablokowany