Ale bardzo się cieszę, że takie ładne wyniki wyszły z tej twojej krwi co ci ją upuścili <tańczy>
Borgia, Arabica, Fado, Gatta, Negra, Raya, Ori, Perla, Vesper, Django, Ina, Bunia, Queenie, Junior i Kokido
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: Wątek dla "Starych"
Fadusiu jaki ty bidulek w tym szpitalu
Ale bardzo się cieszę, że takie ładne wyniki wyszły z tej twojej krwi co ci ją upuścili <tańczy>
- yamaha
- Genius Loci
<zakochana> <zakochana> <zakochana> Jaka slodzina na tej fotce <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Anka
- Agilisowy Rezydent
Chłopie jesteś pewien, że tylko krew i zęby?
- Fado
Tak, wszystko posprawdzałem, i nic mi nie ubyło, bo też sobie o tym ucinaniu, co to kiedyś u innej pani doktor Duża mówiła, przypomniałem. Ale uszy i wszystko mam!Anka pisze:Chłopie jesteś pewien, że tylko krew i zęby?
- Anka
- Agilisowy Rezydent
No to ulga wielka
teraz grzecznie w tym szpitalu siedź, chociaż tam zawsze żarcie kiepskie. Potem na pewno Duża ci wynagrodzi straty w boczkach :-)
teraz grzecznie w tym szpitalu siedź, chociaż tam zawsze żarcie kiepskie. Potem na pewno Duża ci wynagrodzi straty w boczkach :-)
- Fado
Ze szpitala to wyszedłem jeszcze tego samego dnia, Duża mnie tam wstawiła, bo po tym ukłuciu z tyłu to potem nogi mi się plączą, i Duża się bała, że pospadam ze swoich ulubionych miejsc. A tak, to było o wiele lepiej, bo miałem więcej miejsca, niż w tym pudełku, co to w nim jeżdżę do pani doktor, no i jak miło mi było, że wszyscy do mnie przychodzili w odwiedziny, i miałem z kim pogadać <mrgreen> Chyba mi zazdrościli, bo strasznie chcieli do mnie wejść!
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Mam nadzieję, że dzisiaj ci się już nic nie plącze i możesz śmigać po swoich ulubionych miejscówkach <mrgreen> 
- Anka
- Agilisowy Rezydent
Widzisz jaki ty kuszący jesteś!
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Tatuśku Fadosławie jak my to znaczy ja wierna służba Twojej córeczki no i jej wysokość Kalutka Fadusiowa ( no córki byś się nie wyparł bo to cała córusia tatusia tylko siusia jak mamusia Arabikusia) bardzo ,bardzo się cieszymy ,ze taki z Ciebie zdrowy koci - chłop
Dla mnie tej najwierniejszej służby takie wieści są bezcenne ale to Duża wie dokładnie dlaczego jak się zapytasz to Ci wszystko wytłumaczy.
No wiesz kochany chłopaku dla mnie wszystko co ma kremowe futereczko to
<serce> <serce> <zakochana> <zakochana>

Fadusiu <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Dla mnie tej najwierniejszej służby takie wieści są bezcenne ale to Duża wie dokładnie dlaczego jak się zapytasz to Ci wszystko wytłumaczy.
No wiesz kochany chłopaku dla mnie wszystko co ma kremowe futereczko to

Fadusiu <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Trzymaj się chłopie <lol>