Borgia, Arabica, Fado, Gatta, Negra, Raya, Ori, Perla, Vesper, Django, Ina, Bunia, Queenie, Junior i Kokido

Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Re: Wątek dla "Starych"

Post autor: Miss_Monroe »

Fado byłeś bardzo dzielny! Można powiedzieć, że prawie jak bohater <mrgreen> :kotek: Cieszę się, że nic Ci nie ucięli, przez przypadek oczywiście <diabeł>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Miss_Monroe pisze:Fado byłeś bardzo dzielny! Można powiedzieć, że prawie jak bohater <mrgreen> :kotek: Cieszę się, że nic Ci nie ucięli, przez przypadek oczywiście <diabeł>

Lenka <diabeł> a co Ty miałaś na myśli :brzydal: <lol>

Pamiętaj ,ze klejnoty są zawsze bezcenne tylko zobacz jakie cudne dzieci nasz Tatuś <serce> robi :mimbla: <lol>
Awatar użytkownika
bajewka
Hodowca
Hodowla: Bajbri*Pl
Kontakt:

Post autor: bajewka »

zielny Fado <rotfl>
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

To pewnie przez te zęby Ci się łapki plątały , a też się zaniepokoiłam tym podejściem cichaczem od tyłu :-) :kotek:
Awatar użytkownika
Izabela AD

Post autor: Izabela AD »

Fado, trzymaj się w zdrówku chłopaku . Miziaki przesyłamy dla całego Agilisowa i specjalne głaski dla Ciebie :kotek:
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

kochany - dzielny Pan Kot <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Kamiko pisze:To pewnie przez te zęby Ci się łapki plątały , a też się zaniepokoiłam tym podejściem cichaczem od tyłu :-) :kotek:
<lol>
Pilnowałam!

Faduś zdecydowanie lepiej znosi chip tym razem, przygotowana byłam naprawdę na poważne pogorszenie formy, pamiętając, jaki był smutny 3 lata temu, ale tym razem nic takiego nie ma miejsca jak na razie. Może dlatego, że od pierwszego dnia dostał do misek Calm, może to zbieg okoliczności, a może dlatego, że jeszcze na pocieszenie pobawił się z jedną z koleżanek, która obudziła się w ostatniej chwili, że jak to, potem do lata nic?!

Tak więc za bardzo sobie jego wpisu nie bierzcie do serca, bo on, jak to facet, trochę histeryk, i trochę hipochondryk <lol> Cieszę się bardzo, że tak dobrze poszły badania, bo jednak karmy u mnie wyskokobiałkowe, i zawsze drżę, czy jednak dla któregoś coś... Ale i jonogramy, o które u kota w tym wieku zaczynam drżeć najbardziej, i wszystkie pozostałe parametry są w normie, więc cieszę się, że mogę pozostać przy tym jedzeniu, które stosowałam do tej pory. Czekam jeszcze na wyniki T4, całkowitej i wolnej, ale składając "do kupy" to, co mam do tej pory, nie powinno być niespodzianek.

Mam nadzieję, że niedługo pokażę Fadusia z naszego łóżka <mrgreen> Teraz Bohdan przechodzi fazę Mirka Soni, czyli "przecież on się u nas zabije!" Ja mu na to, że przecież to samo ma u siebie, ale to tłumaczenie nie bardzo przemawia <lol> W każdym razie, nie mogę się już doczekać, i to jedyny powód, dla którego trochę żałuję, że jednak mu tych uszu nie obcięłam, bo za 1,5 roku będzie musiał pewnie na jakiś czas wrócić do Arka. Ale potem uszy już definitywnie!
Awatar użytkownika
Sylwia
Hodowca
Hodowla: Pretty Baloo*PL
Kontakt:

Post autor: Sylwia »

Bardzo dobre wiadomości :ok:
Awatar użytkownika
Montegri
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Montegri »

Dorszka pisze:Django skończył dziś 10 miesięcy, czyli wchodzi w wiek dorosły <mrgreen>
No tak, a to czym się będzie zajmował i kiedy zostało dawno postanowione przez siłę wyższą <lol>
A przy okazji, to niezła jest ta twoja crna mačka (choć to już inny film <lol> )
Awatar użytkownika
Monika
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Monika »

"To mi trochę nie pasuje, bo tam zawsze wszystko się tak niby dobrze zaczyna, a potem klops. Ale może z tym szczepieniem to ściema tylko była jakaś."

Fado - czadowy z ciebie miałciuś. Bo to zawsze się niby dobrze zaczyna <mrgreen>
ODPOWIEDZ