Nie wiem, nigdy nie miałam <mrgreen>Beate pisze:Soniu nie lubisz mięśniaków ? <mrgreen>
Byczki dwa Tami & Tobi i na zawsze z nami Brysia*
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: Byczki dwa Tami & Tobi i na zawsze z nami Brysia*
- Agnes
Wiem, że jestem bardzo-bardzo-bardzo spóźniona, ale ciesze się ogromnie, że jesteście już razem! Tobi jest wspaniały!
Tamiś różowy nosek, jako Mikołaj <serce>
Samych radości i zdrowia Wam życzę i wznoszę toast za 600 stron!
Tamiś różowy nosek, jako Mikołaj <serce>
Samych radości i zdrowia Wam życzę i wznoszę toast za 600 stron!
- norka
- Agilisowy Rezydent
Chciałam się pochwalić ,że dołączyłam do grona tych szczęśliwców ,którzy mogli zobaczyć na własne oczy "Byczki dwa"... <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Tami... stateczny Pan Kot ,popatrzył na mnie z góry.... :-) i pewnie się zastanawiał co to za dziwadło zakłóca jego spokój <lol> <lol> <lol> a odważny Tobi przez chwilę mnie obserwował a zaraz potem wrodzona ciekawość kazała mu mnie obwąchać....chyba test przeszłam pozytywnie bo wskoczył na oparcie fotela na którym siedziałam i włączył motorek <shock> :-) :-) czym zaskarbił sobie moje serce <serce> :-)
Marzenka i Mirek bardzo serdecznie przyjęli mnie w swoim domu....spędziłam u Nich niezwykle miłe popołudnie :-)
Dziękuję :-)
Tami... stateczny Pan Kot ,popatrzył na mnie z góry.... :-) i pewnie się zastanawiał co to za dziwadło zakłóca jego spokój <lol> <lol> <lol> a odważny Tobi przez chwilę mnie obserwował a zaraz potem wrodzona ciekawość kazała mu mnie obwąchać....chyba test przeszłam pozytywnie bo wskoczył na oparcie fotela na którym siedziałam i włączył motorek <shock> :-) :-) czym zaskarbił sobie moje serce <serce> :-)
Marzenka i Mirek bardzo serdecznie przyjęli mnie w swoim domu....spędziłam u Nich niezwykle miłe popołudnie :-)
Dziękuję :-)
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Norko nam też było bardzo miło Cię poznać i gościć u nas :-)
Pewnie przez grzeczność zapomniałaś napisać, jak Tobi się popisywał i pokazał ździebko swoich możliwości <lol>
Pewnie przez grzeczność zapomniałaś napisać, jak Tobi się popisywał i pokazał ździebko swoich możliwości <lol>
- yamaha
- Genius Loci
<lol> <lol> <lol>
No to Ty dopisz, Soniu !
Ja bardzo lubie tego "niegrzecznego kotka" <rotfl> <rotfl> <rotfl>
Fajnie Wam, takie mile spotkanie
No to Ty dopisz, Soniu !
Ja bardzo lubie tego "niegrzecznego kotka" <rotfl> <rotfl> <rotfl>
Fajnie Wam, takie mile spotkanie
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Jakie miłe spotkanie :-) Norka, Ty szczęściaro <mrgreen> Na własne oczy zobaczyć byczki dwa <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- norka
- Agilisowy Rezydent
oj...ja to bym chętnie zobaczyła więcej niż to ździebko :-) ale Tobi to dżentelmen w każdym calu i dał sie mi poznać od najlepszej strony :-)Sonia pisze:Norko nam też było bardzo miło Cię poznać i gościć u nas :-)
ach i jeszcze coś....od Tobiego dostałam prezent....na głównej stronie kalendarza mam jego autograf,kiedy robiliście mi z Mirkiem kawę... Tobi przeszedł się po kalendarzu i mam odbite jego łapki <tańczy> <tańczy> i jeden włosek kremowy też mam..... :-)
jestem posiadaczką DNA Tobiego <gwiżdże>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
No co za paskuda jedna, poplamił Ci kalendarz <lol>
Diabełek jeden musiał się pochwalić przy wszystkich, jak się fajnie wiesza na firankach <diabeł>
Diabełek jeden musiał się pochwalić przy wszystkich, jak się fajnie wiesza na firankach <diabeł>
- yamaha
- Genius Loci
<rotfl> <rotfl> <rotfl>
- Joanna P.
Kocham łobuzy <serce>