Ich troje

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
atomeria
Agilisowy Rezydent

Re: Ich troje

Post autor: atomeria »

Świetny nabytek! I jak od razu przypadł do gustu Leonkowi <zakochana>
Też mnie męczy i dręczy to poidełko... Chociaż dwa tanie, jakie mam, są lubiane.
Beciu, a gdzie je kupiłaś?
Aga L.
Agilisowy Rezydent

Post autor: Aga L. »

Leonku, kochany, jednak dalej mieszkasz ze swoją Panią. A już takie dziwne podejrzenia się tutaj rodziły ;-))
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

Lulu już taka duża! Śliczna z niej dziewczyna <serce>
Leoś jak zawsze dostojny, z gracją pozuje <serce>
a Boguś, takie duże puchate dziecię <serce>
Oko się nacieszyć nie może :-)
I tu napiszę, że nie dam rady wszystkiego przeczytać, wiem, że byłby problemy ze zdrówkiem ale mam nadzieje, że już wszystko jest dobrze! Żeby dużo piły i zdrowe były :kotek:
ściskam!
Awatar użytkownika
Beate
Agilisowy Rezydent

Post autor: Beate »

Jak sobie pije słodko Leonek <zakochana>
Ten mój łobuziak nie chce pić z poidełka :((((
Awatar użytkownika
beev

Post autor: beev »

Piękny Leonku pij na zdrowie :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Malena

Post autor: Malena »

atomeria pisze:Świetny nabytek! I jak od razu przypadł do gustu Leonkowi <zakochana>
Też mnie męczy i dręczy to poidełko... Chociaż dwa tanie, jakie mam, są lubiane.
Aga nie dręcz się tylko kupuj to poidełko jest naprawdę świetne! Yoguś od pierwszego dnia je pokochał, a i Carmelce podpasowało (chociaż ona to ze wszystkiego chętnie pije, nawet z moich kubków)

Beciu piękne te Twoje kotki <zakochana>
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Becia pisze:Lulutek <serce> <serce> <serce>
Obrazek
<serce>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Chyba swoje poidełko muszę wyjąć z szafy :-) Może teraz spodoba się Kacperkowi <lol> <lol> <lol>
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kasik »

Beatko, cieszę się, że kupilaś to wymarzone poidełko kotkom, i że przypadło do gustu <serce> <serce> <serce>
U mnie Kaya wciaż z niego korzysta, Tyson przerzucił się na wannę <mrgreen>
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Dorszka pisze:Ja bym chętnie takie drugie poidło kupiła, ale nie ma na nie żadnych promocji :(((( To bardzo udane poidełko!
Bardzo długo się zastanawiałam czy je kupić, właśnie ze względu na jego cenę. Tym bardziej, że koty mają już Drinkwell Platinum. Próba odkupienia używanego nie powiodła się (stłukło się w transporcie) więc zdecydowałam się na nowe. I uważam, że to była bardzo dobra decyzja. Masz rację Dorotko, to bardzo udane poidełko :ok: Cichuteńkie, wygodne do mycia, i koty naprawdę je lubią :-)
atomeria pisze:Świetny nabytek! I jak od razu przypadł do gustu Leonkowi <zakochana>
Agnieszko, Leon niemal nie odchodzi od poidła. Naprawdę widać, że bardzo je polubił. Dotąd myślałam, że Leoś sporo pije. No to teraz pije jeszcze więcej <mrgreen>
Poidło kupiłam w Zooplusie.
Aga L. pisze:Leonku, kochany, jednak dalej mieszkasz ze swoją Panią. A już takie dziwne podejrzenia się tutaj rodziły ;-))
A widzisz Aga, jednak Leona na samochód nie zamieniłam <mrgreen> Jak czas pozwoli to popstrykam więcej zdjęć, aby dowód był bardzo mocny <lol>
Kasik pisze:Beatko, cieszę się, że kupilaś to wymarzone poidełko kotkom, i że przypadło do gustu <serce> <serce> <serce>
U mnie Kaya wciaż z niego korzysta, Tyson przerzucił się na wannę <mrgreen>
Kasiu, widząc reakcję kotów na LK uważam, że masz rację, to jest wymarzone poidełko :ok: Jestem naprawdę zadowolona z jego zakupu :-)
Zablokowany