Ich troje

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
beev

Re: Ich troje

Post autor: beev »

To może i ja się skuszę na poidelko, bo Moris pije z miseczki, ale widzę ze ostatnio jakoś mniej
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

beev pisze:To może i ja się skuszę na poidelko, bo Moris pije z miseczki, ale widzę ze ostatnio jakoś mniej
Koniecznie :ok: U mnie koty mają w tej chwili porozstawiane po mieszkaniu dwa poidła, dwie miski i uwierz mi, korzystają ze wszystkiego ;-))
Awatar użytkownika
beev

Morisowi też postawiłam miske w pokoju i kuchni ale on ma nowe hobby: przesuwa łapkami te miseczki a ja nie wiem co chce przez to powiedzieć :((((
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

beev pisze:Morisowi też postawiłam miske w pokoju i kuchni ale on ma nowe hobby: przesuwa łapkami te miseczki a ja nie wiem co chce przez to powiedzieć :((((
A ja wiem <mrgreen> Lubi wodę w ruchu. Tym bardziej poidełko by mu się przydało :-)
Awatar użytkownika
beev

Becia pisze:
beev pisze:Morisowi też postawiłam miske w pokoju i kuchni ale on ma nowe hobby: przesuwa łapkami te miseczki a ja nie wiem co chce przez to powiedzieć :((((
A ja wiem <mrgreen> Lubi wodę w ruchu. Tym bardziej poidełko by mu się przydało :-)
naprawde? no patrz nie wpadłam na to <lol> <lol> <lol> mądry kotek
patrzyłam na poidełko w zooplusie ale cena troche hmm jak by tu TZ przekonać że to naprawde Morisowi potrzebne :haha: :haha: :haha:
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Znasz swojego TŻ, musisz wiedzieć jak do niego dotrzeć ;-))

Z tym ruszaniem misek, to była dla mnie łatwizna do zgadnięcia, bo Boguś też mi tak robił :-)
Awatar użytkownika
beev

Becia pisze:Znasz swojego TŻ, musisz wiedzieć jak do niego dotrzeć ;-))

Z tym ruszaniem misek, to była dla mnie łatwizna do zgadnięcia, bo Boguś też mi tak robił :-)
TZ właśnie dostał zawału bo myślał żel 50 zł kosztuje ale ja poczekam 3 dni bo będzie na pewno świąteczna promocja w zooplusie :haha: :haha: :haha:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

:haha: :haha: :haha: Albo i za punkty (i troche doplaty, np. 50 ZL) mozna bedzie miec :haha:
Awatar użytkownika
beev

yamaha pisze::haha: :haha: :haha: Albo i za punkty (i troche doplaty, np. 50 ZL) mozna bedzie miec :haha:
Bankowo ;-)) oni tam często mają promocje a za punkty to nawet w prezencie dają :haha: :haha: :haha: pójdę do piekła za te kłamstwa <mago>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Becia pisze:
Oooo, to mój Kacperek lubi bardzo ruszającą się wodę <lol> <lol> <lol>
Zablokowany