Następnym razem zamówię GG, bo widziałam, że jest w promocji. Wypróbuję wersję czerwoną, może jakość nie uległa pogorszeniu tak, jak ma to miejsce W GG Master...
Żwirek
- Miss_Monroe
- Moderator
Re: Żwirek
Nie wiem jak to jest z tymi żwirkami
Druga paczka żwirku Flamingo (zamawiałam pakiet) to jakaś tragedia! Żwirek się rozpada, bardzo brzydko pachnie, przykleja do ścianek kuwety i nie sposób go usunąć nie tworząc przy tym lepiącej się "brei". Dodatkowo pyli tak, że wokół mnie robi się biało.
Następnym razem zamówię GG, bo widziałam, że jest w promocji. Wypróbuję wersję czerwoną, może jakość nie uległa pogorszeniu tak, jak ma to miejsce W GG Master...
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
No właśnie ostatnio już tak się wkurzyłam na te wszystkie żwirki ,ze zamówiłam ostatnio GG Master i niby wszystko jest nawet ok tylko zapach zamiast dziecięcego pudru jakiś ostry okrutnie zapach mydła z PRLu no i prze 2 dni zastanawiałam się co się Kali dzieje bo stoi przed kuwetą i się zastanawia <strach> i to tak kilka razy dopiero jak sama wsadziłam głowę do kuwety ( bo u mnie wymienia żwirek córa) zamarłamMiss_Monroe pisze:Nie wiem jak to jest z tymi żwirkamiDruga paczka żwirku Flamingo (zamawiałam pakiet) to jakaś tragedia! Żwirek się rozpada, bardzo brzydko pachnie, przykleja do ścianek kuwety i nie sposób go usunąć nie tworząc przy tym lepiącej się "brei". Dodatkowo pyli tak, że wokół mnie robi się biało.
- Truskawka
- Agilisowy Rezydent
Ja nadal zamawiam Extreme Classic i wszystko jest w porządku.
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Ja tak samo.Truskawka pisze:Ja nadal zamawiam Extreme Classic i wszystko jest w porządku.
- Miss_Monroe
- Moderator
Właśnie zamówiłam ten żwirek - jest najlepszy z tych, które miałam do tej pory :-)Truskawka pisze:Ja nadal zamawiam Extreme Classic i wszystko jest w porządku.
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
No to mnie Lenka dobiłaś teraz, a ja specjalnie wzięłam pierwszy raz dwa wory tego Flamingo 
- Miss_Monroe
- Moderator
Soniu może trafisz na lepszą partię niż ja. Pierwsze opakowanie było bez zarzutu.
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
ja też wzięłam na próbę Flamingo
a GG z kar-ma jest taki ładny szary jak na początku (miałam trochę z zooplusa to mogłam porównać) tylko nie pachnie, co dla mnie nie jest jakimś dużym problemem :-)
a GG z kar-ma jest taki ładny szary jak na początku (miałam trochę z zooplusa to mogłam porównać) tylko nie pachnie, co dla mnie nie jest jakimś dużym problemem :-)
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Podpatrzyłam ten żwirek u Małgosi i byłam pod ogromnym wrażeniem. Od początku kupowałam CBE+ i miałam trochę obaw przed zmianą, poza tym uważałam, że ten żwirek nie jest taki zły. Wszystko się zmieniło, gdy zobaczyłam kulkę wyciąganą z kuwety przez Małgosię, zwarta kuleczka, nic się nie rozpada, no szok. Od razu zamówiłam Extreme Classic. W jednej kuwecie jest nowy żwirek, w drugiej wykańczam CBE+. Koty zdecydowanie wolą nowy żwirek, ja teżMago pisze:Ja tak samo.Truskawka pisze:Ja nadal zamawiam Extreme Classic i wszystko jest w porządku.
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Dzisiaj wsypałam żwirek Flamingo i jestem załamana
Już miałam różne żwirki, ale tak jak ten pyli to po prostu masakra jakaś. Normalnie musiałam iść na dwór z kuwetą, żeby wsypać żwirek, bo jak w domu zaczęłam, to mi taka chmura dymu wyleciała, że szybko z tym uciekałam. Biedne miśki, ale się będą kurzyć przy kopaniu. I jeszcze dwa wory kupiłam. Jak my to zdzierżymy przez miesiąc to ja nie wiem.
Odradzam, nie kupujcie tego świństwa.
Już miałam różne żwirki, ale tak jak ten pyli to po prostu masakra jakaś. Normalnie musiałam iść na dwór z kuwetą, żeby wsypać żwirek, bo jak w domu zaczęłam, to mi taka chmura dymu wyleciała, że szybko z tym uciekałam. Biedne miśki, ale się będą kurzyć przy kopaniu. I jeszcze dwa wory kupiłam. Jak my to zdzierżymy przez miesiąc to ja nie wiem.
Odradzam, nie kupujcie tego świństwa.