Fantastyczna relacja świąteczna <lol> <lol> <lol> Micha cieszy mi się od ucha do ucha, gdy Ciebie czytam Tysonku <mrgreen>
Kasiu, piękne zdjęcia <zakochana> <zakochana> <zakochana>
A jaki obiektyw dostałaś? Pokaż się w teletubisiowym dresiku <mrgreen> <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże>
Taysonie, ten Twój ZWROK AMANTA <zakochana> <zakochana> <zakochana> dla mnie już jesteś Misterkotem Świata <mrgreen>
Kayunia ślicznotka <zakochana>
a Pańcia niech wskakuje w dresik i się ofoci <gwiżdże>
Kamiko pisze:Piękny jesteś Tysonie tylko jeszcze obiecaj że popracujesz nad szarmanckim stylem w stosunku do dam
Tak bym chciala, zeby ten łobuz był czasami bardziej delikatny
A maniery ma właśnie jak Mike Tyson <oops>
Na szczescie to Kaya jest ta sprytna, zwinna i tolerancyjna, chociaż czasem dla zasady też mu z łapki pociągnie
Kasia twoje fotorelacje to pierwsza klasa <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl>
No uśmiałam się nieźle. Tyson przepięknie wygląda na tych zdjęciach. Mastercatem może zostać na pewno. Kaya moje serducho skradał już na samym początku ten jej pyszczek jest po prostu boski <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> No to na piekłaś tych ciastek jak nic. Ja tez miałam urwanie głowy w pracy i po pracy. Tylko ja oprócz ogarnięcia kota w domu po powrocie miałam jeszcze 2 dzieciaków he he. Ale ogarnęłam wyjścia innego nie było.