Jolu, jak Miszka dzisiaj?
Misza & Ice: niebieska hrabina i śnieżny król życia
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Re: Misza & Ice: niebieska hrabina i śnieżny król życia
Szczęśliwego Nowego Roku Kochani
Dużo zdrówka
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
Z Miszą już prawie całkiem dobrze :-) Zaburzenia równowagi ustąpiły, ucho chyba też nie dokucza bo już nie trzepie głową, jeszcze minimalnie opada jaj powieka ale pewnie postronna osoba wogóle by na to nie zwróciła uwagi :-) Dziś na wizycie doktor mówiła, że ucho wygląda lepiej. Mamy wolne aż do soboty i do łykania antybiotyk. Misza odpocznie od lecznicy bo coraz gorzej to znosi a wczoraj baaardzo konkretnie udziabała mnie w nadgarstek.
Moja wina, że na wtorkowej wizycie nie zabezpieczyłam transportera, w lecznicy gorąco, jeszcze dziewczyna się zgrzała bo walczyła jak lew, 10m do samochodu wystarczyło żeby kotu nadmuchało do ucha i tyle problemów <wsciekly>
A żeby było jeszcze bardziej optymistycznie to musze Wam zdradzić, że Misza od jakiegoś czasu stała się kotem nakolankowym <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
tak, tak proszę nie regulować odbiorników, włazi na kolana i urządza sobie drzemki :-)
może w końcu przeczytała umowę z hodowli do czego kot przeznaczony <lol> <lol> <lol>
Dziękuję Wam wszystkim za ciepłe myśli i słowa
Najlepszego Nowego Roku
Moja wina, że na wtorkowej wizycie nie zabezpieczyłam transportera, w lecznicy gorąco, jeszcze dziewczyna się zgrzała bo walczyła jak lew, 10m do samochodu wystarczyło żeby kotu nadmuchało do ucha i tyle problemów <wsciekly>
A żeby było jeszcze bardziej optymistycznie to musze Wam zdradzić, że Misza od jakiegoś czasu stała się kotem nakolankowym <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
tak, tak proszę nie regulować odbiorników, włazi na kolana i urządza sobie drzemki :-)
może w końcu przeczytała umowę z hodowli do czego kot przeznaczony <lol> <lol> <lol>
Dziękuję Wam wszystkim za ciepłe myśli i słowa
Najlepszego Nowego Roku
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Super Yollu, że z koteńką już lepiej

- Kasik
- Agilisowy Rezydent
<shock> <shock> <shock>Yolla pisze: A żeby było jeszcze bardziej optymistycznie to musze Wam zdradzić, że Misza od jakiegoś czasu stała się kotem nakolankowym <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
No wiesz co, zepsułas mi początek roku, już tylko ja, Yam i Fusiu nie mamy nakolankowego kota, a moglysmy trzymać się razem
<lol> <lol> <lol>
Jolu, jakże się cieszę, że z Miszka dużo lepiej, niech zdrowieje dziewczyna i nie choruje więcej
Wyglaszcz kotki, a najlepiej pokaż bo pieknookiego wieki nie widziałam <serce> <serce>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Kasiu <rotfl> <rotfl> <rotfl>Kasik pisze: <shock> <shock> <shock>
No wiesz co, zepsułas mi początek roku, już tylko ja, Yam i Fusiu nie mamy nakolankowego kota, a moglysmy trzymać się razem![]()
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
cholercia, przez mojegu Michulca wyleciałam z hukiem z takiego elitarnego "Klubu Kotów Nienakolankowych" <lol> <lol> <lol>Kasik pisze:No wiesz co, zepsułas mi początek roku, już tylko ja, Yam i Fusiu nie mamy nakolankowego kota, a moglysmy trzymać się razem
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
... i ja też nie mam nakolankowego kota <mrgreen>asiak pisze:Kasiu <rotfl> <rotfl> <rotfl>Kasik pisze: <shock> <shock> <shock>
No wiesz co, zepsułas mi początek roku, już tylko ja, Yam i Fusiu nie mamy nakolankowego kota, a moglysmy trzymać się razem![]()
czyli należę do jakiegoś fajnego klubu , to trochę wynagradza mi brak przytulasków
Ale Jolu nie ma o co się marwić ... teraz należysz do klubu " MÓj KOt MNie Kocha "
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
No coż droga Jolanto, wyleciałaś na wlasne życzenie, trzeba bylo futro odstawić z kolan albo do weta zawieźć skoro takie pogorszenie nastąpiło... <diabeł> <diabeł> <diabeł> <lol>Yolla pisze: cholercia, przez mojegu Michulca wyleciałam z hukiem z takiego elitarnego "Klubu Kotów Nienakolankowych" <lol> <lol> <lol>
Elwisko, witaj w Klubie Prawdziwie Brytyjskich Kotow Nienakolankowych
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
U la la... Czy za wstąpienie do klubu trzeba jakąś składkę opłacić? Bo ja mam 1,5 kota nienakolankowego.... 
To 0,5 należy do Kalisi, która kolankuje tylko u Pańcia. Mordimuś nie zaszcyca nas nawet na moment.
Yollu, zazdroszczę szczerze
I trzymam kciukasy za zdrowie Miszy

To 0,5 należy do Kalisi, która kolankuje tylko u Pańcia. Mordimuś nie zaszcyca nas nawet na moment.
Yollu, zazdroszczę szczerze
I trzymam kciukasy za zdrowie Miszy
- yamaha
- Genius Loci
<lol> <lol> <lol> Dobrze, ze Misia juz lepiej.