Forrest & Bohun - brysiowe kociaki
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Re: Forrest & Bohun - brysiowe kociaki
Ja też do końca wierzyłam,że Magnus ma problemy behawioralne. Zwłaszcza,że pod drzwiami mam 2 małe kociaki. Co prawda dzielą nas od nich 2 pary drzwi, ale jednak. Wyniki były w miarę dobre, zachowanie nie wskazywało na chorobę, a objawy też odbiegały od jakichkolwiek norm.
Dlatego wierzę,że po całkowitym wyleczeniu wszystko wróci do normy, tak jak u nas. I teraz ani moje wychodzenie, ani kotki na zewnątrz nie są powodem sikania Magnusa pod drzwiami. A miałam z tym naprawdę wielki i powtarzający się problem.
Trzymam kciuki Beatko <ok>
Z zdjęcia są niewyobrażalnie piękne. Bohun jest taki wielki!!! Forrest I Love U <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Dlatego wierzę,że po całkowitym wyleczeniu wszystko wróci do normy, tak jak u nas. I teraz ani moje wychodzenie, ani kotki na zewnątrz nie są powodem sikania Magnusa pod drzwiami. A miałam z tym naprawdę wielki i powtarzający się problem.
Trzymam kciuki Beatko <ok>
Z zdjęcia są niewyobrażalnie piękne. Bohun jest taki wielki!!! Forrest I Love U <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Hann
Betuś, może przegapiłam... Jakiego używacie żwirku? U mnie Jadwinia nagle i bez ostrzeżenia przestawiła się z siusiania do kuwet na siusianie do łóżek. Problem leżał nie tyle w ilości kuwet, ile w żwirku. Zmieniliśmy JRS Cat's Best Nature Gold, który chyba po prostu był za gruby i kłuł ją w łapki, na Golden Grey i problem się od razu skończył.
Zauważyłam też że koty chętniej korzystają z kuwet które są "pod daszkiem" - z kuwety w łazience, która stoi pod blatem i z kuwety w pokoju mojej córki, która stoi pod biurkiem. Rzadziej odwiedzają kuwetę w moim pokoju, chociaż jest kryta, bo nie stoi pod niczym :-)
Trzymam kciuki!
Zauważyłam też że koty chętniej korzystają z kuwet które są "pod daszkiem" - z kuwety w łazience, która stoi pod blatem i z kuwety w pokoju mojej córki, która stoi pod biurkiem. Rzadziej odwiedzają kuwetę w moim pokoju, chociaż jest kryta, bo nie stoi pod niczym :-)
Trzymam kciuki!
- Dominikana
Małe postępy ogromnie cieszą, a za większe sukcesy trzymam mocno kciuki <ok> <ok> <ok>
U Ciebie jak zawsze porcja wspaniałych zdjęć, aż miło popatrzeć :-)
Koty są śliczne <zakochana> <zakochana> <zakochana>
U Ciebie jak zawsze porcja wspaniałych zdjęć, aż miło popatrzeć :-)
Koty są śliczne <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Piękne portreciki cudownych koteczków <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- beev
jak oni pasują do siebie <zakochana> <zakochana> <zakochana> piękne misie <serce>
Oby wszystko wróciło do normy z kuwetkowaniem
<ok> <ok> <ok>
Oby wszystko wróciło do normy z kuwetkowaniem
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Uwielbiam F&B <serce> <serce>
i wciąż trzymam kciuki za Forresta <ok> <ok> <ok>
i wciąż trzymam kciuki za Forresta <ok> <ok> <ok>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Ale przystojniaki <zakochana> <zakochana>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Obłędne ślicznoty <zakochana> <zakochana> oczyska mają najwspanialsze
<zakochana>
- norka
- Agilisowy Rezydent
Betuś.....jak Ty pięknie potrafisz nam swoje cudne kotki dwa pokazać.... <zakochana> <zakochana> <zakochana> ....za kolejne kuwetkowe sukcesy <ok> <ok>