Agnieszko, nie będziemy już jej męczyć wizytami u weta (chociaż dalej pociera pupkąatomeria pisze:Wyobrażamy sobie, nawet wiemyBecia pisze: Nie wyobrażacie sobie jakie to przykre, patrzeć jak ukochana istotka cierpi, i nie wiedzieć jak jej pomóc![]()
Beciu
Będzie dobrze, trzeba tylko troszkę poczekać.
Kochana, nie majstrujcie już jej przy tej biednej dupince, możliwe, że to z powodu podrażnienia.
A co dajesz jej na uspokojenie?
Ich troje
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Re: Ich troje
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Bajzelkowi na jego kłopoty właśnie to pomagało :-) Teraz trzeba trochę poczekać.Becia pisze: Na uspokojenie dostaje KalmVet, jedną kapsułkę dziennie. Mam nadzieję, że to jej pomoże.
- Aleex
- Kontakt:
Może rzeczywiście Lulu stresuje się zmianą Waszej sytuacji i tym, że masz dla niej troszkę mniej czasu? Do tej pory koty miały Cię na wyłączność, teraz musisz podzielić swój czas i smutno im
Głaski dla Lulu i
dla Ciebie 
Głaski dla Lulu i
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Przepraszam, jeśli było to napisane, a ja przeoczyłam, kiedy Lulu była ostatnio odrobaczona?
- Becia
- Agilisowy Rezydent
18 lipca...Czy to może być przyczyna?Dorszka pisze:Przepraszam, jeśli było to napisane, a ja przeoczyłam, kiedy Lulu była ostatnio odrobaczona?
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Może, saneczkowanie jest częstym objawem, jeśli do tego jest świąd, to i nerwowość, i wszystko się zgodzi. Można pobawić się w badane kału, ale można też po prostu odrobaczyć, bo już czas (pół roku), ale jeśli odrobaczać, to całe stado równocześnie, z powtórką za dwa tygodnie.
- Becia
- Agilisowy Rezydent
O robakach nie pomyślałam. Jutro pójdę po tabletki dla całej trójki. Dziękuję Dorszko za podpowiedź 
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Tabletki na odrobaczenie podane. Kupiłam od razu drugą dawkę do podania za dwa tygodnie :-)
I najważniejsze: widać poprawę u Lulu <tańczy> <tańczy> <tańczy> Co prawda przyczynił się do tego KalmVet, ale nie ma to dla mnie znaczenia. Ważne, że wraca do mnie moja kochana dziewczynka, że znowu zaczyna być sobą <serce> <serce> <serce>
I najważniejsze: widać poprawę u Lulu <tańczy> <tańczy> <tańczy> Co prawda przyczynił się do tego KalmVet, ale nie ma to dla mnie znaczenia. Ważne, że wraca do mnie moja kochana dziewczynka, że znowu zaczyna być sobą <serce> <serce> <serce>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
- beev
super wieści <ok> <ok> <ok>