Magnus i Madox
- norka
- Agilisowy Rezydent
Re: Magnus
<gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże> ale Pan Sołtys będzie miał fantastycznego braciszka..... <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> :-)
- yamaha
- Genius Loci
beev pisze: To ja idę szukać rodzeństwa dla Morisa. Czy ktoś wie gdzie jakaś ruda wiewióra się ukrywa? <rotfl>
Jak rudy, to do Lilki albo do Mruczyska <lol>
(te dwie hodowle mi przyszly do glowy, z rudaskami, prosze sie nie obrazac, ze o kims zapomnialam
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Chciałam! Ale jestem zbyt miękka duszyczka <święty>MoniQ pisze:O ja cie! Myślałam, że dłużej nas potrzymasz w niepewności![]()
Ale cieszę się, że nie wytrzymałaś <tańczy>
Super, superMaluch jest cudny <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Mruczysko już sprawdziłam, na razie nie mają kociąt <roll> A w BriTabby rude już zarezerwowane a nowych miotów na razie nie planują 
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Są jeszcze dostępne 2 siostrzyczki Madoxa <lol>Aga L. pisze:Mruczysko już sprawdziłam, na razie nie mają kociąt <roll>
A już nie wspomnę o nowych miotach <rotfl>
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaacię ale że co, Sołtysa ci mało, to jeszcze Wójta będziesz miała <lol> <lol> <lol> Do kompletu będzie brakowało tylko plebana
Jejku jejku a tyle było gadania, że niiieee, drugi kot, a skądże znowu... <roll> <roll> <rotfl>
GRATULUJĘ DECYZJI !! !! !!
??
Jejku jejku a tyle było gadania, że niiieee, drugi kot, a skądże znowu... <roll> <roll> <rotfl>
GRATULUJĘ DECYZJI !! !! !!
Ja pytałam no i powiedzcie mi, nie jest to prawdąAga L. pisze:<shock> Co tu się dzieje na tym forum, ktoś już pytał, czy do każdego brytyjczyka dają gratis ragdolla? <lol> Gratuluję decyzji, maluch śliczny, mam nadzieję, że czułości i miziakowatości będziesz miała teraz pod dostatkiem <mrgreen> Ale że wylecisz z klubu to pewne <roll>
- yamaha
- Genius Loci
<lol> Aga chyba o rudaskach dla beev myslala <lol>
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Tak, tak, koniecznie musimy pomóc beev bo się nam dziewczyna załamie jak sama zostanie na forum z jednym kotem <lol>
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
hahahabeev pisze:
To ja idę szukać rodzeństwa dla Morisa. Czy ktoś wie gdzie jakaś ruda wiewióra się ukrywa? <rotfl>
SNUSIU BIERZ SIĘ DO ROBOTY
- yamaha
- Genius Loci
<lol>Aga L. pisze:Tak, tak, koniecznie musimy pomóc beev bo się nam dziewczyna załamie jak sama zostanie na forum z jednym kotem <lol>
Leeeeeeeeeeenka, ja wiem, ze Ty ostatnio zapracowana jestes, ale ja Cie prosze, zajrzyj tu, dla solidarnosci, bo zaczynam sie czuc samotnie <rotfl> <rotfl> <rotfl>