Król Lucek <pokłon> <pokłon>
Lucek, Leoś i Jadwinia
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Re: Lucek, Leoś i Jadwinia
Dziękuję Ci za te zdjęcia <serce>
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
To prawda, tęskniliśmy za Luckiem ale nasze oczekiwanie zostało nagrodzone. Nie wygląda na zadowolonego z pozowania ale my jesteśmy bardzo zadowolone, że go widzimy choćby na 3 zdjęciach :-)
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Haniu, nie mam pojęcia o czym piszesz, ale życzę Ci żeby ten nadmiar pracy szybko się skończył i żebyś miała więcej czasu dla siebie, bliskich i dla nas :-)Hann pisze:Jesteście przekochaneJak zwykle
Dzięki za wszystko co piszecie
A mi jest strasznie głupio, bo nie mam czasu czytać co u Was
Nie dość, że pracuję w korpo, to mam audyt... Jak ktoś wie co to jest audyt w korpo, to przeszedł go teraz dreszcz niepohamowanego przerażenia, a w oku zaszkliła mu się łza szczerego współczucia... Pracuję od rana do nocy. I w nocy. I w weekend. I tak do końca stycznia.
Lucusiu, jaki z ciebie śliczny Pan Miś <zakochana>
- beev
Oj bidulko tyle pracy? To kiedy Ty masz czas na mizianie pięknych kociastych?
co za czasy żeby tak ludzi wyssysac z energii
Lucus piękny taki dostojny <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Oczywiście nie omieszkam zapytać czy nie masz gdzieś niepublikowanych zdjęć pozostałych slicznosci? <oops> <lol> <lol> <lol>
Lucus piękny taki dostojny <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Oczywiście nie omieszkam zapytać czy nie masz gdzieś niepublikowanych zdjęć pozostałych slicznosci? <oops> <lol> <lol> <lol>
- norka
- Agilisowy Rezydent
ależ pochmurne spojrzenie Lucka....w którym można się zakochać.... :-) <zakochana>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Piękny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
- Hann
No takie czasybeev pisze:Oj bidulko tyle pracy? To kiedy Ty masz czas na mizianie pięknych kociastych?![]()
co za czasy żeby tak ludzi wyssysac z energii
![]()
A na mizianie kotów kiedy mam czas? No to proste <mrgreen> Jak tylko wstaję od kompa to robię obchód i wtulam się twarzą w każdego po kolei <mrgreen> Oddycham z nosem w futerku jednym, drugim, trzecim i mi lepiej <mrgreen> Taka medytacja, totalne wyłączenie myśli <oops>
Że źle jakoś patrzy? No skąd <lol> To jest najbardziej przyjacielskie z Luckowych spojrzeń na świecie <lol> A poważnie to ciężki kot jest. No to i patrzy odpowiednio do waginorka pisze:ależ pochmurne spojrzenie Lucka....
Trochę śniegu spadło w nocy w Warszawie, więc żeby się dopasować tym razem fotki Jadwini, grudniowe, ale co tam, jedna ze śniegiem
- norka
- Agilisowy Rezydent
Lucek wspaniały.....ale Jadwinia to już prawdziwa kocia piękność <pokłon> .....i w jakiej pięknej dzielnicy mieszkacie....wow.... :-)
- yamaha
- Genius Loci
Cudna Jadwinia <zakochana> <zakochana> <zakochana>
I cudny masz widok z okna, az nie do wiary, ze to w "zaludnionej Warszawie" <roll>
I cudny masz widok z okna, az nie do wiary, ze to w "zaludnionej Warszawie" <roll>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Myślałam, że jestem zmęczona i w ogóle, ale okazuje się, że wszystko czego mi aktualnie potrzeba to Jadwinia i jej kudłate uszka <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Widok z okna rzeczywiście uroczy
Widok z okna rzeczywiście uroczy