Forrest & Bohun - brysiowe kociaki
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Re: Forrest & Bohun - brysiowe kociaki
Eeee, zdjęcia chyba nie do końca oddają stan faktyczny, Foruś zagięty, a Bohunek nie wiedział, ze ma do zdjęcia stanąc i brzuch wciągnąć <lol> U mnie oba mają lekkie boczki, ale teraz zimą też więcej podjadają, z Kayi latem wszystko schodzi.
p.s. Foruś kilka dni młodszy od Tysona, a on 5,5 kg już dobił <hm>
p.s. Foruś kilka dni młodszy od Tysona, a on 5,5 kg już dobił <hm>
- Betuś
Tez uważam, ze zdjecie nie odda wszystkich szczegółów.
Ja widzę, ze przytyly ( pomimo ruchu). Wole wydzielać im karmę niż pózniej odchudzać lub leczyć z otyłości. Ruch jest kotom zapewniony codziennie (raz maja go więcej raz mniej).
Ja widzę, ze przytyly ( pomimo ruchu). Wole wydzielać im karmę niż pózniej odchudzać lub leczyć z otyłości. Ruch jest kotom zapewniony codziennie (raz maja go więcej raz mniej).
- Betuś
- beev
Cudni piękni śliczni <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
O matko Beatko <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> jaka komitywa <shock> ,a jakie słodziaki <mrgreen> przekochane kotuchy <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
A jakie kapitalne foty

A jakie kapitalne foty
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Umarłam w butach
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Dominikana
Serducha kochane <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Świetne zdjecia <zakochana>
Świetne zdjecia <zakochana>
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Jak zwykle u Ciebie fantastyczne fotostory
Piękna parka, idealna <zakochana> Ale żeby zrobić te zdjęcia to chyba musiałaś się położyć na podłodze? 
- norka
- Agilisowy Rezydent
O! najlepsze połączenie w biżuterii...złoto i platyna czy jak kto woli srebro...(ja sie tak noszę <oops> ) piękne śniadaniowe zdjęcie <zakochana>
a co do wagi......każdy z naszych kotków jest inny.....i innych ma rodziców i co innego ma w genach....
myślę sobie że Betuś zna swoje koty i pewnie widziała rodziców... więc wie czy ich waga jest prawidłowa czy należy już wagi pilnować. :-)
Wezyr jeszcze nie ma 8 miesięcy a waży 4.400....a ja mam wrażenie że jest wręcz ....chudy ... hm...
a co do wagi......każdy z naszych kotków jest inny.....i innych ma rodziców i co innego ma w genach....
myślę sobie że Betuś zna swoje koty i pewnie widziała rodziców... więc wie czy ich waga jest prawidłowa czy należy już wagi pilnować. :-)
Wezyr jeszcze nie ma 8 miesięcy a waży 4.400....a ja mam wrażenie że jest wręcz ....chudy ... hm...
- Betuś
Czego sie dla nich nie robi <zakochana>Aga L. pisze: Ale żeby zrobić te zdjęcia to chyba musiałaś się położyć na podłodze?
Dziękujemy za wszystkie miłe słowa