Moris Mikesz i Fidonia
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Re: Moris
Ten ogon to właściwie jest drugi kot <shock>
<serce> <serce> <serce>
Cudowny Moris <zakochana> I jaki wyczesany, chyba chce się przypodobać rudej koleżance <mrgreen> <mrgreen>
Cudowny Moris <zakochana> I jaki wyczesany, chyba chce się przypodobać rudej koleżance <mrgreen> <mrgreen>
- norka
- Agilisowy Rezydent
PyzowePany pisze:norka pisze:w ten weekend przy cytrynówce będziemy szalały do tego.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=aBnk84qt5dU
albo do tego...![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=tgw1yEcWpTU
Morisku szykuj się na party !.... <mrgreen>
Matkobosko co to są za przeboje <strach> <strach> <lol> ?! I dlaczego one mają 28 mln wyświetleń <shock>?
Ruda to ekstra imię i myślę, że będzie świetnie oddawał jej charakterek <roll>
to przeboje z ostatniego Sylwestra <lol> ....ja też takiej muzyki nie słucham.....dwa lata temu to na Sylwestrze własnie usłyszałam pierwszy raz Weekend "Ona tańczy dla mnie" który był już przebojem kilka miesięcy
sorry za <offtopic>
- beev
Disco polo na imprezy jest super ale w domu mąż słucha a ja wychodzę do kuchni i pod nosem śpiewam
<tańczy> 
A Moris trochę wyczesany bo kupiłam dziś furminator i o dziwo kot w końcu mruczy przy czesaniu <shock> a kudlow full
A Moris trochę wyczesany bo kupiłam dziś furminator i o dziwo kot w końcu mruczy przy czesaniu <shock> a kudlow full
- beev
nie, nie zgodziłam się na piątek, bo jutro wielki dzień naszej Fusi <tańczy> ja poczekam jeszcze dzieńyamaha pisze:Morisiatko <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Ale czekaj czekaj, to co, ze niby Ruda jutro przyjezdza ? <shock>
w sobote o 11.00 odbieram Fidonie