Magnus i Madox
- Betuś
Re: Magnus i Madox
Nie no, takie słodkie pyszczki to ja uwielbiam <zakochana> <zakochana> <zakochana>
A w łaputki przesyłam buziaczka, bo przeciez po to są, zeby je całować, prawda? <zakochana>
A w łaputki przesyłam buziaczka, bo przeciez po to są, zeby je całować, prawda? <zakochana>
- Monic
Cóż za słodkości!! Nic tylko całować każdego z osobna i obu razem!! <serce>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Kocham ich. Futereczka prześliczne. <serce> <serce> <serce> Bródka Pchełki jest rozczulająca. <serce> <serce>
Zsynchronizowałyśmy się ze zdjęciami, bo ja niedawno robiłam foki łaputy w trybie makro.
Zsynchronizowałyśmy się ze zdjęciami, bo ja niedawno robiłam foki łaputy w trybie makro.
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
po tym zdjęciu różowych poduszeczek ja już nie mam wątpliwości, w co ja bym całowała najpierw... <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>yamaha pisze:Sama nie wiem, od ktorego zaczelabym buziaki <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Asiu, ty pewnie też nie możesz się powstrzymać przed zacałowaniem malucha <mrgreen> <zakochana> <zakochana> ?
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Całuje, całuje.. nadrabiam to czego Mgnus nie pozwala mi robić :-)PyzowePany pisze:Asiu, ty pewnie też nie możesz się powstrzymać przed zacałowaniem malucha <mrgreen> <zakochana> <zakochana> ?
Aniu, nie, tylko ja bezczelnie wykorzystałam pomysł <lol> <gwiżdże>Audrey pisze:Kocham ich. Futereczka prześliczne. <serce> <serce> <serce> Bródka Pchełki jest rozczulająca. <serce> <serce>
A dla mojej kochanej fanki " koziej bródki" pchły dedykuję to zdjęcie:

- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Asiu, no kocham. <zakochana>
Ja tylko czekam, aż Madox urośnie. Nie mogę się doczekać tego dojrzałego przydymionego pysia i obłędnych niebieskich oczu na jego tle. <serce>
Ja tylko czekam, aż Madox urośnie. Nie mogę się doczekać tego dojrzałego przydymionego pysia i obłędnych niebieskich oczu na jego tle. <serce>
- beev
Jakie cudne zdjęcia cudnych kotów <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
<zakochana> <zakochana>
Poduszeczki <serce>
Też bym nie była w stanie przejść obojętnie tylko od razu rzucałabym się do całowania <serce> <zakochana>
Poduszeczki <serce>
Też bym nie była w stanie przejść obojętnie tylko od razu rzucałabym się do całowania <serce> <zakochana>
- Natashas
Oczka, bródka i te cudowne różowe poduszeczki na białych łaputkach <zakochana> <zakochana>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Dziękuję pięknie za tak wiele miłych słów w stronę moich misiów. To wspaniałe czytać takie komentarze.