Euphoria & Gasper
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Re: Celtic Mist Euphoria niebieska dziewczynka
Pokaż tego kotka z Rosji, to może podpowiemy, gdzie w PL takie mają
<mrgreen>
- dagusia
Estera ma takiego Doriana- chyba nawet z tej samej hodowli bo tak samo się nazywa
tylko ze tam już się urodził i jest do odbioru 20 kwietnia a Estera ma długą listę oczekiwań, na którą jestem zapisana <mrgreen>
Ale tak mysle, taki kawał drogi..... jeśli nic nie znajdę tu bliżej to chyba jednak będę zmuszona czekać <yamaha>
Na początku w grę wchodziły tylko ns12 lub ny12 ale teraz w marcu maja sie urodzić w jednej hodowli bikolory ktore tez mnie zaciekawiły
W ostateczności czekoladka- trudno podjac decyzje dopoki sie nie zakocham w jakims kocurku
Jak wiecie gdzie są jakieś dostepne kocurki lub w niedlugim czasie maja sie urodzic bede wdzieczna za info :-)
Ale tak mysle, taki kawał drogi..... jeśli nic nie znajdę tu bliżej to chyba jednak będę zmuszona czekać <yamaha>
Na początku w grę wchodziły tylko ns12 lub ny12 ale teraz w marcu maja sie urodzić w jednej hodowli bikolory ktore tez mnie zaciekawiły
- dagusia
Moja gwiazda w niedzielne popołudnie <zakochana> <zakochana> <zakochana>

Musze się pochwalić, że qpal po PoN poki co w porządku więc chyba będzie dobrze <tańczy> <tańczy> <tańczy>

Musze się pochwalić, że qpal po PoN poki co w porządku więc chyba będzie dobrze <tańczy> <tańczy> <tańczy>
- Jennefer
Śliczna Euphinka <zakochana> ma jeszcze młodzieńczy puszek :-)
Mi też się podobają bikolorki i czekoladki. Ale my chyba zostaniemy przy jednej kocie - rozpieszczonej do granic możliwości jedynaczce :->
Mi też się podobają bikolorki i czekoladki. Ale my chyba zostaniemy przy jednej kocie - rozpieszczonej do granic możliwości jedynaczce :->
- Natashas
Ona jest taka puchata, plus te pućki, nic tu nie wskazuje na kruszynkę, a na słodkiego niedźwiadka <serce> 
- Monic
Nie mogę się doczekać aż dorośnie, ależ ona będzie piękna! Ma śliczny pycholek do całowania!! <serce>
Tyle tu pięknych kotków, a Ty tak daleko szukasz, oj masz chyba duże wymagania;-) Chociaż ja to rozumiem, musi złapać za serce kociaczek:-)
Tyle tu pięknych kotków, a Ty tak daleko szukasz, oj masz chyba duże wymagania;-) Chociaż ja to rozumiem, musi złapać za serce kociaczek:-)
- Jennefer
A mam pytanko, jak wygląda kwestia wysyłki kotka, jeśli kupi się np z Polski albo z Francji do Irlandii? W jaki sposób kotek jest dostarczany?
- dagusia
Są formy zajmujące się transportem zwierzat :-) Ostatnio tak z ciekawosci zapytałam jednego kuriera ktory jeździ PL-IE. Zwierzak przewozony jest w kabinie razem z kierowcą- wysłał mi nawet zdjecia zwieraków jak przewoził. Cena 250 euro.... aż boje sie zapytać takiej firmy, które zajmuja sie głownie tym. Mam namiary na jednego Pana i coś mi się wydaje, że z samej ciekawosci zapytam 
- Jennefer
Dziekuje za info :-)
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Jeśli chodzi o przewoźników to polecam linora.pl :-)