Kaya & Tyson
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Re: Kaya & Tyson
Pięknie wyglądają w formie masz dzieciaki , rób foty bo aż miło popatrzeć

- yamaha
- Genius Loci
<strach> 6 tygodni przezuwac tylko trawe <strach>Kasik pisze: Moj wyjazd byl w miare udany, zalezalo mi zeby zobaczyc w praktyce zasady postu warzywnego, dzisiaj moj 11-ty dzien,
daleko mi jeszcze do 6 tyg, a tyle chcialabym wytrzymac ze wzgledu na efekt zdrowotny.
U mnie efekt zdrowotny bylby odwrotny od pozadanego : choroba psychiczna <lol> <lol> <lol>
No ale trzymaj sie, trzymaj <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Po kolei: najpierw och i ach na widok Kayci i Tysonka
<zakochana> Uwielbiam te łobuzy
Zaintrygowałaś mnie tym postem, na czym dokładniej polega? Że jesz tylko warzywa? Bo jak tak to w zasadzie dieta wegańska, którą sobie mocno chwalę
A czy Twój TŻ wie o tym kręgarzu? <gwiżdże>
Czy dowie się z forum? 
Zaintrygowałaś mnie tym postem, na czym dokładniej polega? Że jesz tylko warzywa? Bo jak tak to w zasadzie dieta wegańska, którą sobie mocno chwalę
A czy Twój TŻ wie o tym kręgarzu? <gwiżdże>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Kasiu :-) te Twoje modele to na konkurs jakiś trzeba wysłać. Boziu <zakochana> <zakochana> <zakochana> jacy oni piękni
Chyba coraz piękniejsi, choć myślałam, że to niemożliwe
A jak Twój nastrój na tych warzywach? Ja to nawet lubię warzywka pojeść <gwiżdże> Ostatnio postanowiłam zdrowiej się odżywiać, ale mięska nie zarzuciłam, no ograniczyłam trochę
A jak Twój nastrój na tych warzywach? Ja to nawet lubię warzywka pojeść <gwiżdże> Ostatnio postanowiłam zdrowiej się odżywiać, ale mięska nie zarzuciłam, no ograniczyłam trochę
- yamaha
- Genius Loci
Ja tez uwielbiam owoce i warzywa.
Ale jako dodatek do mieska albo rybki <mrgreen>
Ale jako dodatek do mieska albo rybki <mrgreen>
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Piękne zdjęcia, koty Ci urosły ...ech.
Podziwiam wytrwałość i mam nadzieję, że to całe zamieszanie dietowe wyjdzie Ci na zdrowie <ok>
Podziwiam wytrwałość i mam nadzieję, że to całe zamieszanie dietowe wyjdzie Ci na zdrowie <ok>
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
ehhh Yamaszko, już chwaliłam się na FB, że mąż to niekończące się źródło komplementów <lol> więc niektóre z was już znają tą krótką historyjkę, ale w skrócie opiszę:yamaha pisze:PyzowePany pisze:o matko u mnie to samoKasik pisze: Efekty sa takie, ze oprocz malej utraty wagi mam mnostwo pryszczy i wygladam jak dojrzaly muchomorek,
co jest skutkiem oczyszczania organizmu <lol>aż mnie ostatnio szanowny TŻ skomplementował na ten temat, ale nawet nie będę tego przytaczać, puszczam mu tę wypowiedź w niepamięć... <roll> <roll> <lol>
![]()
![]()
![]()
Powiedz powiedz !
Ponieważ TŻ w poniedziałek miał urodziny, oboje wzięliśmy sobie dzień wolny.
Pierwszy raz od miesiąca nie nastawialiśmy budzika, tylko spaliśmy do oporu... budzimy się, Karol dłuuuugo patrzy na mnie, ja na niego i co w końcu mówi?
-" O jaaa, ale ci szybko pryszcze z twarzy zniknęły!"
.........................
Kasiu, przepraszam bardzo za <offtopic> <oops>
- yamaha
- Genius Loci
No to Ci komplement walnal romantyczny !
Moj ostatnio, jak ukladajac w szafie powiedzialam mu ze "nie wiem po co trzyma w domu te stare papiery", to mi odpowiedzial, ze "on nie tylko papiery stare trzyma"
Kasiu, Kayuniu i Tysoniku : sorry za <offtopic>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Kasieńko jak dobrze ,ze już jesteś
Kocineczki jak zawsze są wspaniałe <serce> <serce> no prześliczne nicponie <zakochana> <zakochana> ,a Tysonek az mi gula urosła jakie kochane słoneczko on też ma gen wierności tak jak moja Zołza <mrgreen>
Według mnie taka dieta jest bardzo smaczna tylko zeby jeszcze troszkę <mrgreen> koziego serka , kozie jogurty albo mleko bez laktozowe <mrgreen> no jeszcze rybka i juz da sie żyć <lol> oby efekty były tylko takie spektakularne <ok> <ok> <ok> <ok> <serce>
<serce> <serce>
Kocineczki jak zawsze są wspaniałe <serce> <serce> no prześliczne nicponie <zakochana> <zakochana> ,a Tysonek az mi gula urosła jakie kochane słoneczko on też ma gen wierności tak jak moja Zołza <mrgreen>
Według mnie taka dieta jest bardzo smaczna tylko zeby jeszcze troszkę <mrgreen> koziego serka , kozie jogurty albo mleko bez laktozowe <mrgreen> no jeszcze rybka i juz da sie żyć <lol> oby efekty były tylko takie spektakularne <ok> <ok> <ok> <ok> <serce>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Monia, post jest bardzo restrykcyjny. Dozowlone sa tylko niektore warzywa i owoce i w zasadzie nic wiecej, zero tłuszczy, bialłka zwierzecego itd... Tak wiec mozna jesc warzywa nisko skrobiowe korzeniowe, psiankowate, kapustne i cebulowe oraz liściaste.MoniQ pisze: Zaintrygowałaś mnie tym postem, na czym dokładniej polega? Że jesz tylko warzywa? Bo jak tak to w zasadzie dieta wegańska, którą sobie mocno chwalę![]()
Z owocow dozwolone tylko jabłka, grejpfruty, cytryny i nieduże ilości jagód. I to wszystko, jako przyprawy zioła i ewentualnie troche soli. Szalu nie ma, jesli masz dla mnie ciekawy przepisik to bardzo prosze <roll> bo juz pomyslow brak.
Dieta warzywno-owocowa dla organizmu stanowi post leczniczy.
O mechanizmie dzialania poczytaj na stronie dr Dabrowskiej:
http://ewadabrowska.pl/index.php?option ... &Itemid=10
Aga, poza pierwszymi dniami czuje sie naprawde bardzo dobrze, nie czuje sie bardziej glodna niz zazwyczaj pomimo malej ilosci kalorii, ale ochota na cos innego jest naprawde duza. Zakupiłam wyciskarke do sokow i troche sobie pomagam płynami :->AgnieszkaP pisze: A jak Twój nastrój na tych warzywach? Ja to nawet lubię warzywka pojeść <gwiżdże> Ostatnio postanowiłam zdrowiej się odżywiać, ale mięska nie zarzuciłam, no ograniczyłam trochę
Yamaha, Ula
Danusia pisze: Według mnie taka dieta jest bardzo smaczna tylko zeby jeszcze troszkę <mrgreen> koziego serka , kozie jogurty albo mleko bez laktozowe <mrgreen> no jeszcze rybka i juz da sie żyć <lol> oby efekty były tylko takie spektakularne <ok> <ok> <ok> <ok> <serce>
Danusiu, o tak, taka dieta bylaby wymarzona <roll> <roll> <roll> Wlasnie gotuje barszcz czerwony i kapka smietanki tez by sie przydala
Tysonek podobnie jak Kalutka, kocha Pancie ponad wszystko, bardzo rozczulajacy jest mimo, ze czasem kawal dziada z niego <serce>
Asiu, Maguś, Kamiko, Iza, dziewczyny