I jak tu nie zasnąć z uśmiechem na buzi <mrgreen>
Arya i Eddie
- Natashas
Re: Arya i Eddie
Ale świetny widok <zakochana>

- nmin
- Agilisowy Rezydent
U nas też Eddie spasował, chyba uznał, że Pańcia za mocno się rozpycha <lol> A dwa dni temu spały na zmianę - zasypiałam z Aryą, gdy Chłop szedł w nocy do łazienki widział obok mnie Eddiego, a gdy obudziłam się rano, spała obok mnie Arya <lol>MoniQ pisze:I trochę zazdroszczę, bo u mnie, mimo że koty żyją w zgodzie to spania na łóżku razem nie ma. Zawsze któryś uzna, że dwoje to już tłum
Generalnie żyją w zgodzie, bawią się razem i widać, że szukają swojego towarzystwa, liżą się po uszach itd. Uprawiają zapasy, gdy myślą, że nie widzimy, ale nie ma syczenia agresora czy pisków poszkodowanego, mają równe szanse i chyba o tym wiedzą, bo zaczepiają się nawzajem. Arya prawie przestała wyganiać Eddiego ze swoich ulubionych miejscówek, wolno mu już wejść do łóżka i leżeć na podnóżku sofy. Nie śpią razem przytulone, może i uroczo to wygląda, ale mamy stosunkowo duże mieszkanie, więc co się będą cisnąć
Ostatnio Arya uwielbia też rozetę na kurzej nóżce (Natural Home I), od paru dni śpi tam godzinami, chociaż początkowo kupowałam ją dla Eddiego, bo Arya nie wpuszczała go na duży drapak. Eddie pobawił się trochę zwisającymi zabawkami i olał, za to przekonała się Arya. Kochana, usłyszała, jak w weekend mówię do Pańcia, że żałuję tego zakupu, i dosłownie następnego dnia zaczęła używać
- nmin
- Agilisowy Rezydent
Tym moim kotom to się po prostu NIE DA zrobić dobrego zdjęcia. Eddie wiecznie ziewa, a Arya... cóż, Arya jest sobą <lol>

Żeby złapać ją w miarę nieruchomo, musi być zaspana, a wtedy wygląda na wkurzoną:

Można też próbować przyciągać jej uwagę repertuarem szelestów, gwizdów i innych dziwnych dźwięków, ale wtedy z podekscytowania dostaje wytrzeszczu

Z Eddiem sprawa jest troszkę łatwiejsza... Można na przykład złapać go w ukochanej wannie.

Kawaler dostał swoją "dorosłą" kuwetę, taką samą, jak ma Arya. Tutaj stoi jeszcze obok jego pierwsza, króciutki okres przejściowy z dwoma naraz, ale od pierwszej chwili po postawieniu Jumbo zaczął tę mniejszą ignorować, więc niedługo ją usunę. Wsypałam już CBE+ do dużej, maty Catsan są za małe, żeby używać ich na stałe. Za jakiś czas zaczniemy stopniową migrację tej kuwety do miejsca docelowego, bo nie rozdzielamy już kotów i nie musi stać w salonie.

A tak sobie wczoraj spały... Rzadko śpią aż tak blisko siebie, zwykle Arya po minucie idzie w długą

Żeby złapać ją w miarę nieruchomo, musi być zaspana, a wtedy wygląda na wkurzoną:

Można też próbować przyciągać jej uwagę repertuarem szelestów, gwizdów i innych dziwnych dźwięków, ale wtedy z podekscytowania dostaje wytrzeszczu

Z Eddiem sprawa jest troszkę łatwiejsza... Można na przykład złapać go w ukochanej wannie.

Kawaler dostał swoją "dorosłą" kuwetę, taką samą, jak ma Arya. Tutaj stoi jeszcze obok jego pierwsza, króciutki okres przejściowy z dwoma naraz, ale od pierwszej chwili po postawieniu Jumbo zaczął tę mniejszą ignorować, więc niedługo ją usunę. Wsypałam już CBE+ do dużej, maty Catsan są za małe, żeby używać ich na stałe. Za jakiś czas zaczniemy stopniową migrację tej kuwety do miejsca docelowego, bo nie rozdzielamy już kotów i nie musi stać w salonie.

A tak sobie wczoraj spały... Rzadko śpią aż tak blisko siebie, zwykle Arya po minucie idzie w długą

- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Pierwsze zdjęcie
Genialne 
A jakie Arya ma długie łapy, modelka normalnie
A ostatnie zdjęcie... cudne
I nie musiałaś pisać, że za chwilę któreś opuści lokal... <zakochana> <zakochana> <zakochana>
A jakie Arya ma długie łapy, modelka normalnie
A ostatnie zdjęcie... cudne
- Monic
Jakie one słodkie, co za pycholki, wspólne zdjęcia cudne! Oboje są wyjątkowo piękni, pasują do siebie jak Ying i Yang :-)
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Bardzo podoba mi się pierwsze zdjęcie z podpisem <rotfl> <rotfl> <rotfl>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Zgadzam się całkowicieMoniQ pisze:Pierwsze zdjęcie![]()
Genialne
- norka
- Agilisowy Rezydent
no pierwsza fota dosłownie w y m i a t a .... <lol>
para wyjątkowo dobrana <mrgreen>
para wyjątkowo dobrana <mrgreen>
- Natashas
Rewelacja <lol>
- Beate
- Agilisowy Rezydent