Gratulacje!
Borgia, Arabica, Fado, Gatta, Negra, Raya, Ori, Perla, Vesper, Django, Ina, Bunia, Queenie, Junior i Kokido
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Re: Wątek dla "Starych"
Wiedziałam, że wyrosną pięknie i zawrócą sędziom w głowach!
Gratulacje!
Gratulacje!
- Bazylia
- Kontakt:
Gratuluję <mrgreen>

- Miss_Monroe
- Moderator
Ogromne gratulacje! Nie wierzę, że nikt nie obfotografował należycie <diabeł> Vesper i Django. Dorotko, masz jakieś zdjęcia w zanadrzu <mrgreen> ?
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
A to szpiedzy z krainy Deszczowców <lol> Dziękuję Wam bardzo, ja się cieszę, bo chociaż szczylowato oboje wyglądają, sędziowie bardzo ich chwalili. Tamto zdjęcie wyjątkowo pochlebne dla Django, w rzeczywistości taki jeszcze dzieciuch z niego wyziera
Niestety, nie ma zdjęć, nic nie robiłam, to zdjęcie na stronie jest z Bojkovic, mam nadzieję na jakieś fotki mojej "parki" z Brna, gdzie dostali się do BIS. Zobaczymy, może ktoś coś ustrzelił.
Niestety, nie ma zdjęć, nic nie robiłam, to zdjęcie na stronie jest z Bojkovic, mam nadzieję na jakieś fotki mojej "parki" z Brna, gdzie dostali się do BIS. Zobaczymy, może ktoś coś ustrzelił.
- Sylwia
- Hodowca
- Hodowla: Pretty Baloo*PL
- Kontakt:
Gratulujemy pięknie
Ale dzieci piękne, więc całkiem zasłużenie zostały wychwalone <serce>
Ale dzieci piękne, więc całkiem zasłużenie zostały wychwalone <serce>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Gratuluję 
- yamaha
- Genius Loci
Pokazalabys swojego Czarnucha, Dorszko <lol> <lol> <lol>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Czekam na zdjęcia z Brna, i w Stargardzie też jedna pani go ufociła, może jakoś przyzwoicie udało się złapać <lol> Własnych zdjęć nie mam, niestety, ale na tamte sama bardzo liczę!
- yamaha
- Genius Loci
<yamaha> <mrgreen>
Tylko mam nadzieje, ze podpisane beda, bo ja to juz na pewno go nie poznam teraz 8-) <roll>
Tylko mam nadzieje, ze podpisane beda, bo ja to juz na pewno go nie poznam teraz 8-) <roll>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
No co jak co ale tak utytułowanego kocurka to juz mogłabyś Dorotko nam pokazać <lol>
Mega gratulacje za kolejne sukcesy dla <diabeł> najpiekniejszego Węgielka na świecie <hura> <hura> <hura> <hura> <hura> <hura>
oczywiście dla jego ludziów i ogromne MIZIAKI dla obłędnego kocurrrrrrrrrka <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> no te jego łaputy wymiatają
Mega gratulacje za kolejne sukcesy dla <diabeł> najpiekniejszego Węgielka na świecie <hura> <hura> <hura> <hura> <hura> <hura>
oczywiście dla jego ludziów i ogromne MIZIAKI dla obłędnego kocurrrrrrrrrka <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> no te jego łaputy wymiatają