MOREK i jego brat ragdoll
- Konstancja
- Kontakt:
- Neta
- Monic
Re: Morengo Oto Kot*
Cudne koty:-) Ech też bym się wybrała na jakąś wystawkę.
Koło do biegania?! Już to widzę, jak któryś w nim biega:-D Bieżnia dla psów - jak najbardziej, ale koty przecież stricte nie biegają, prędzej powinni wymyślić coś takiego do wspinania;-)
Koło do biegania?! Już to widzę, jak któryś w nim biega:-D Bieżnia dla psów - jak najbardziej, ale koty przecież stricte nie biegają, prędzej powinni wymyślić coś takiego do wspinania;-)
- Konstancja
- Kontakt:
niestety to były tylko wystawowe modele, zaden kot nie testował <mrgreen>
nie wiem jak to sie sprawdza w praktyce, tez mnie zdziwiło, w sumie scianka wspinaczkowa miglaby byc ciekawsza dla wiekszosci kotow ( omijajac te ktore tego nie potrafia i ja wcale nie smieje sie z Huana <diabeł> )
nie wiem jak to sie sprawdza w praktyce, tez mnie zdziwiło, w sumie scianka wspinaczkowa miglaby byc ciekawsza dla wiekszosci kotow ( omijajac te ktore tego nie potrafia i ja wcale nie smieje sie z Huana <diabeł> )
- Betuś
Kot na drugim zdjęciu skradł moje serduszko <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Kto tam sprzedawał te koła dla kotów? Niech sobie sam w tym pobiega <lol> <lol>
Kto tam sprzedawał te koła dla kotów? Niech sobie sam w tym pobiega <lol> <lol>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Na youtube można znaleźć filmiki, jak kociaste latają w tych kółkach, ale przeważnie jakieś bengale widziałam, brytków nie znalazłam <mrgreen>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
A wyobrażasz sobie Tamisia biegającego w tym?Sonia pisze:Na youtube można znaleźć filmiki, jak kociaste latają w tych kółkach, ale przeważnie jakieś bengale widziałam, brytków nie znalazłam <mrgreen>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Myślę, że taka łódeczka byłaby super, żeby się ładnie brzuszek ułożył do leżenia <rotfl>MoniQ pisze:A wyobrażasz sobie Tamisia biegającego w tym?Sonia pisze:Na youtube można znaleźć filmiki, jak kociaste latają w tych kółkach, ale przeważnie jakieś bengale widziałam, brytków nie znalazłam <mrgreen>
- Konstancja
- Kontakt:
betuś - ja też byłam oczarowana najbardziej tym złotym norwegiem z drugiego zdjecia
haha ja bym się jesCze mogła łudzić, że Moruś by biegał, ale Huan jakby obrócił to koło, to by wypadł nie mogąc złapać równowagi, bo tak by tłuszczykiem wywijało <lol>
haha ja bym się jesCze mogła łudzić, że Moruś by biegał, ale Huan jakby obrócił to koło, to by wypadł nie mogąc złapać równowagi, bo tak by tłuszczykiem wywijało <lol>
- Konstancja
- Kontakt:
dziewczyny mam pilną sprawę ! siostra napisała, ze mała puchata miała coś jak łzy w oczach, cos mokrego co oblało oko i spłynęło do rogówki... nie oblepiło oka, nie był to śluz.
na razie zdarzyło się jednorazowo i nie pojawiły się zadne inne objawy... co ktoś się z czymś takim spotkał? czy to jakis stan chorobowy?
na razie zdarzyło się jednorazowo i nie pojawiły się zadne inne objawy... co ktoś się z czymś takim spotkał? czy to jakis stan chorobowy?