Kaya & Tyson
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Re: Kaya & Tyson
Ty się Kasik nie nabijaj z kotów, bo "bycie pięknym" to praca na cały etat <diabeł> Ale miny mają wściekłe, czyżby zajęli zaledwie drugie miejsce w wyborach Miss World? <lol>
- Neta
Hahaha, jakie niezadowolone cudne miny mają te Twoje słodziaki, że się im przeszkadza w ciężkim pracowaniu na brytusiową markę <lol> <lol> <lol>
A wypełnienie drzemadełka pierwsza klasa <ok> Można gdzieś z takim wypełniaczem kupić od razu.....? <lol>
Kurcze, muszę się do czegoś przyznać... Patrząc na Twój avatarek byłam przekonana, że Kaya na pewno jakimś egzotycznym kotkiem jest... <roll> O głupia głupia ja...
A to przecież brytyjka piękna taka <zakochana>
A wypełnienie drzemadełka pierwsza klasa <ok> Można gdzieś z takim wypełniaczem kupić od razu.....? <lol>
Kurcze, muszę się do czegoś przyznać... Patrząc na Twój avatarek byłam przekonana, że Kaya na pewno jakimś egzotycznym kotkiem jest... <roll> O głupia głupia ja...
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
yamaha pisze: (a Ty Pancia juz zdejmij te etykietke z kaloryfera w pokoju, no ladny, ladny, widac, ze nowy <roll>)
MoniQ dobrze napisała, bierz namiary na jej okuliste albo kladz się wcześniej spać wg rad swojego <lol>
To się w PL nazywa elektroniczny podzielnik ciepła :->
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Ach... ja nieustannie wzdycham do pięknookiego Tysonka. <serce> <serce> <serce>
Kayunia złośnica śliczna. <serce> <serce> <serce>
Kayunia złośnica śliczna. <serce> <serce> <serce>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Aga, nie, ja blondynka nie widziałam, że są Drzemadla, myślałam że Pani Pumpelkowa tak nazwała poslanko bo Kacperek w nim drzemieAgnieszkaP pisze: Kasiu, czy to legowisko jest od Drzemadeł?
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Kasiu <rotfl> <rotfl> <rotfl>Kasik pisze:Aga, nie, ja blondynka nie widziałam, że są Drzemadla, myślałam że Pani Pumpelkowa tak nazwała poslanko bo Kacperek w nim drzemieAgnieszkaP pisze: Kasiu, czy to legowisko jest od Drzemadeł?
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
No co? <oops> <oops> <oops> <lol>asiak pisze:Kasiu <rotfl> <rotfl> <rotfl>Kasik pisze:Aga, nie, ja blondynka nie widziałam, że są Drzemadla, myślałam że Pani Pumpelkowa tak nazwała poslanko bo Kacperek w nim drzemieAgnieszkaP pisze: Kasiu, czy to legowisko jest od Drzemadeł?
Kochane Ciocie, zapracowane koty nie mają na to czasu, więc w ich imieniu dziekuje za wszystkie milusie komentarze
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Cudne fotki a kociaste dech zapierają swoją urodą <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Leżanka mi się podoba. Idealna dla Tamisia, on by się też tak wciskał jak obwarzanek <mrgreen>
Leżanka mi się podoba. Idealna dla Tamisia, on by się też tak wciskał jak obwarzanek <mrgreen>
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
jak zwykle uśmiałam się do łez, u Was zawsze można liczyć na poprawę nastroju <lol>
pracusie piękne <zakochana> <zakochana>
PS myślałam, ze tylko ja mam powygryzane prześcieradła- a okazuje się, ze to norma, od razu mi lepiej <diabeł>
pracusie piękne <zakochana> <zakochana>
PS myślałam, ze tylko ja mam powygryzane prześcieradła- a okazuje się, ze to norma, od razu mi lepiej <diabeł>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Jolu
Cieszę się, że i do nas dotarłaś
Mam dla Was kilka zdjęc na niedzielę
Wiosna do Szczecina niestety jeszcze nie dotarła, Kaycia chowa zmarznięte grabki pod siebie <zły>

Myślicie ciocie, że wyjdzie w koncu sloneczko?..,

Z tego zimna Gamon postanowil się poruszac, oczywiście najlepiej jest się przyczaić na tygrysa <diabeł>

Że niby to ja jestem Gamoniem <?> <!>

Ja jestem dzikim, drapieżnym kotem, co niczego się nie boii
Odkurzacz i goście się nie liczą <roll>

Teraz kilka zdjęc Kayki, która sesje fotograficzne ma głęboko pod ogonkiem <lol>
<serce>

Ale jak to nie będzie dzisiaj tunczyka? <shock>

Nie wiem, co to ta sraczka...

...ale skoro twierdzisz, że ją już dostałam, to se ją weź Panciu z powrotem, a mi oddaj mojego tunczyka

No przecież byłam grzeczna <święty>

Byłam, prawda <?> <serce>

Mam też dla Was pościelowego Tysonka
Moj Pyzatek <serce>

A tutaj moje niewiniątka <aniołek> <aniołek> Bałagan zrobił się sam...

To nie my.. <święty> <święty>

A potem to już czas na korytko był

Miłego popołudnia zycza Kaya & Tysonek

Mam dla Was kilka zdjęc na niedzielę
Wiosna do Szczecina niestety jeszcze nie dotarła, Kaycia chowa zmarznięte grabki pod siebie <zły>

Myślicie ciocie, że wyjdzie w koncu sloneczko?..,

Z tego zimna Gamon postanowil się poruszac, oczywiście najlepiej jest się przyczaić na tygrysa <diabeł>

Że niby to ja jestem Gamoniem <?> <!>

Ja jestem dzikim, drapieżnym kotem, co niczego się nie boii

Teraz kilka zdjęc Kayki, która sesje fotograficzne ma głęboko pod ogonkiem <lol>

Ale jak to nie będzie dzisiaj tunczyka? <shock>

Nie wiem, co to ta sraczka...

...ale skoro twierdzisz, że ją już dostałam, to se ją weź Panciu z powrotem, a mi oddaj mojego tunczyka

No przecież byłam grzeczna <święty>

Byłam, prawda <?> <serce>

Mam też dla Was pościelowego Tysonka
Moj Pyzatek <serce>

A tutaj moje niewiniątka <aniołek> <aniołek> Bałagan zrobił się sam...

To nie my.. <święty> <święty>

A potem to już czas na korytko był

Miłego popołudnia zycza Kaya & Tysonek