Witamy :-) Muszę osobno wstawiać zdjęcia,a osobno mój tekst,bo jestem mocno zielona w tej kwestii i zdjęcia wstawia mój mąż,a piszę ja :-) a żeby było trudniej on jest za granicą
Dziewczyny rosną i są cudowne
za trzy dni kończą 5 miesięcy i ważą odpowiednio:Tosia 2,5 kg Cleo 2,7 .Są cudowne,fantastyczne i mamy z nich mnóstwo radości,a do tego grzeczne jak aniołki.Chodzą spać kiedy gasną w domu światła i wstają razem ze mną (śpią też ze mną <mrgreen> ) Tosia jest przyjacielska i otwarta na wszystkich,bez wyjątku,którzy wejdą do naszego domu.Ostatnio zaprzyjaźniła się nawet z panem kominiarzem który przyszedł na przegląd wentylacji <shock> Cleo bardziej się szanuje i udaje,że nie zauważa obcych ewentualnie pozwoli się delikatnie pogłaskać i odchodzi,ale to ona jest cały czas obok mnie <ok> nie na rękach,czy kolanach,ale tuż obok w pokoju,łazience,w łóżku zawsze przy mnie i jestem ogromnie z tego dumna :-) bo ta jej miłość jest tylko moja
a Tosia należy do wszystkich domowników,można ją czochrać po brzuszku i ma wtedy błogość na pyszczku,a największe szczęście to mięsko w miseczce :-) pochłania swoje i dokańcza po Cleo. Sama radość,a to że są u nas obydwie to najwspanialsze co mogło się zdarzyć dzięki Pani Dorocie i mojemu Wojtkowi