Brytyjskie królewny - VICKY the GREY & FLORA the SILVER
- Karramba
Brytyjskie królewny - VICKY the GREY & FLORA the SILVER
Pora się przywitać
Przez wzgląd na iście brytyjskie maniery i etykietę oraz monarchistyczne pochodzenie poznajcie Queen Victorię ;)
Imię nadał główny poddany Filip, 7-letni synek mojej Pańci;). Moje drugie hodowlane imię to Xorra, jednak przyjaciele mówią do mnie Vicky i tak jest super.
Moja Pańca marzyła o Brytolku od wielu lat, ale dopiero nadejszła wielkopomna chwila i mogłam trafić do jej domku.
Tak bardzo zaskarbiłam sobie jej względy i że Pańca podobno knuje, żeby w trybie pilnym sprawić mi przyjaciółkę Brytolkę, bo mówi, że jeden tak piękny kot w domu to grzech ;)
Pozdrawiam mrucząca całą forumkową rodzinkę ;)
Vicky
Przez wzgląd na iście brytyjskie maniery i etykietę oraz monarchistyczne pochodzenie poznajcie Queen Victorię ;)
Imię nadał główny poddany Filip, 7-letni synek mojej Pańci;). Moje drugie hodowlane imię to Xorra, jednak przyjaciele mówią do mnie Vicky i tak jest super.
Moja Pańca marzyła o Brytolku od wielu lat, ale dopiero nadejszła wielkopomna chwila i mogłam trafić do jej domku.
Tak bardzo zaskarbiłam sobie jej względy i że Pańca podobno knuje, żeby w trybie pilnym sprawić mi przyjaciółkę Brytolkę, bo mówi, że jeden tak piękny kot w domu to grzech ;)
Pozdrawiam mrucząca całą forumkową rodzinkę ;)
Vicky
- Karramba
Re: Queen Victoria the Grey, dla przyjaciół Vicky Nilfgaard
Mam 3.5 miesiąca i jestem bystrą łagodną dziewczynką, aczkolwiek mój spokojny wizerunek to pozory ;) Lubię też popsocić.
Etykieta królewska wszak zobowiązuje do skrzętnej toalety
Duża mówi jednakże, że czasami skandal obyczajowy wisi na włosku, zwłaszcza jak wtrzącham niebotyczne ilości wołowinki lub cycków kurczaczka. Mniam mniam.. ;)
Etykieta królewska wszak zobowiązuje do skrzętnej toalety
Duża mówi jednakże, że czasami skandal obyczajowy wisi na włosku, zwłaszcza jak wtrzącham niebotyczne ilości wołowinki lub cycków kurczaczka. Mniam mniam.. ;)
- Miss_Monroe
- Moderator
Witam na forum
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
- Karramba
Pańcia jest duża a ja malutka, ale ona mówi, że rosnę jak na drożdżach i wkrótce przerosnę mojego przyjaciela Yorka, któremu lubię wyjadać jego jedzonko (a on moje) ;)
Zasadniczo staram się zachowywać dostojnie, jak na królewski brytyjski ród przystało.
choć nie zawsze mi wychodzi ;)
oraz bardzo lubię spać w dziwnych miejscach w myśl zasady im mniej wygodnie się wydaje, tym większa kocia rozkosz.. tutaj między tosterem i piekarnikiem ;)
Zasadniczo staram się zachowywać dostojnie, jak na królewski brytyjski ród przystało.
choć nie zawsze mi wychodzi ;)
oraz bardzo lubię spać w dziwnych miejscach w myśl zasady im mniej wygodnie się wydaje, tym większa kocia rozkosz.. tutaj między tosterem i piekarnikiem ;)
-
Witajcie na forum
- Sylwia2908
- Hodowca
- Hodowla: Vabank*PL
- Kontakt:
Witajcie na forum! :-)
- Becia
- Agilisowy Rezydent