Co ta Pańcia opowiada, przecież Tajga już jest całkiem zdrowiutka! <ok>ozon pisze:Na środę jesteśmy umówieni na pobranie krwi i będzie wiadomo, czy wszystko rzeczywiście jest tak dobrze czy tylko tak dobrze wygląda. Od rana mam jakieś przeczucia niedobre, więc żeby zająć się zupełnie czym innym umyłam okna i dzięki temu mam nowy rekord w sprowadzaniu deszczu za pomocą mycia okien - pół godziny <lol> <lol> <lol>MoniQ pisze:Tajguś, super, że już jesteś w pełni (mam nadzieję) sił
Tajga
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Re: Tajga
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Oby! Oby! Oby! <mago2>Luinloth pisze:Co ta Pańcia opowiada, przecież Tajga już jest całkiem zdrowiutka! <ok>
Na razie jest jedna dobra wiadomość, kupal był trochę niepokojący, więc robiliśmy m.in. badanie na krew utajoną, wczoraj przyszły wyniki powtórnego (kontrolnego) badania i wszystko jest OK
Za kciuki pięknie dziękujemy
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Nie wiadomo, czy nie trzeba będzie pobrania krwi powtórzyć
Tajga tak bardzo nie chciała współpracować, że nie wiadomo, czy udało się pobrać wystarczającą ilość, żeby zrobić wszystkie zaplanowane badania. Wetka wysłała do laboratorium listę z gradacją ważności i zobaczymy, co dadzą radę wykonać.
A kicia moja biedna tak się zestresowała, że później bała się nawet ściągania plasterków z łap i strasznie mnie przy tym osyczała.
Szkoda mi bardzo mojego choruszka, ale co zrobić...

A kicia moja biedna tak się zestresowała, że później bała się nawet ściągania plasterków z łap i strasznie mnie przy tym osyczała.
Szkoda mi bardzo mojego choruszka, ale co zrobić...

- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Ona jest taka piękna i niepowtarzalna <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Niech już będzie wszystko dobrze

Niech już będzie wszystko dobrze