Ich troje
- dagusia
Re: Ich troje
Ale piękne fotki
widzę, że urlopik się udał i kociaste szczęśliwe z powrotu podwładnych <mrgreen>
- norka
- Agilisowy Rezydent
Piękne zdjęcia Beciu.....Chorwacja mnie nęci już długi czas...tylko przeraża mnie dojazd tam .... 
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Piękne zdjęcia, Beciu
Reakcja Twoich kotów wzruszająca <zakochana> Musiałybyśmy zrobić kiedyś forumową ankietę, żeby dowiedzieć się jak niewielki odsetek reaguje na powrót swoich opiekunów tak jak Twoje, a jak wielki strzela fochy <lol>
Reakcja Twoich kotów wzruszająca <zakochana> Musiałybyśmy zrobić kiedyś forumową ankietę, żeby dowiedzieć się jak niewielki odsetek reaguje na powrót swoich opiekunów tak jak Twoje, a jak wielki strzela fochy <lol>
- yamaha
- Genius Loci
Ah, jak tam slicznie <zakochana>
<pokłon> Beciu, to musialy byc cudne wakacje
Chyba sie kiedys wybiore <roll>
<pokłon> Beciu, to musialy byc cudne wakacje
Chyba sie kiedys wybiore <roll>
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Jak miło powspominać <roll> Byłam we wszystkich tych miejscach (i w wielu innych), Chorwacja jest naprawdę piękna. Szkoda, że w tym roku mi się nie udało, Chorwację zamieniłam na Ustkę..nie będę rozwijać tematu, powiem tylko, że Bałtyk miał 17 st co znaczyło, że był cieplejszy od powietrza <diabeł>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Pięknie Beciu <zakochana> Jak miło sobie pooglądać. Też raz byłam i też zaliczyłam Split, Trogir i wodospady. I osiołek też tam był przy wodospadach niedaleko. Tylko to wieki temu było <roll>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Coś w tym jestKAnia pisze:Zdjęcia super, widoki bajeczne, ale mówi się że koty kociarza znajdą wszędzie a tu ani pół kota na zdjęciach
Moniko, naprawdę warto. Chorwacja jest wyjątkowa <serce> A to pomiędzy pomidorami a brzoskwiniami to suszone figi :-)MoniQ pisze:O mamo, ale widoki! Moje pragnienie wyjazdu do Chorwacji rośnie coraz bardziej
Na zdjęciu z targu mnie zaintrygowało to coś między pomidorami a brzoskwiniami... co to?
Trogir też bardzo chciałam obejrzeć, ale niestety, nie udało sięSonia pisze:Pięknie Beciu <zakochana> Jak miło sobie pooglądać. Też raz byłam i też zaliczyłam Split, Trogir i wodospady. I osiołek też tam był przy wodospadach niedaleko. Tylko to wieki temu było <roll>
Wszystkim niezdecydowanym serdecznie polecam Chorwację. Ja się zakochałam już za pierwszym razem <serce>
-
maj-a28
- Hodowca
- Hodowla: Z Zielonego Gaju*PL
- Kontakt:
Ja bym jechała juz i teraz tylko drogi z dziećmi takiej dlugiej sobie nie wyobrażam szczególnie z tym mniejszym, moze jak trochę podrośnie czyli tak kolo osiemnastki <lol>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Aaa, figi! Uwielbiam! W Turcji zajadałam się świeżymi, ale najlepsze są takie lekko podsuszone, o mamo, na samo wspomnienie mam ślinotokBecia pisze:Moniko, naprawdę warto. Chorwacja jest wyjątkowa <serce> A to pomiędzy pomidorami a brzoskwiniami to suszone figi :-)MoniQ pisze:O mamo, ale widoki! Moje pragnienie wyjazdu do Chorwacji rośnie coraz bardziej
Na zdjęciu z targu mnie zaintrygowało to coś między pomidorami a brzoskwiniami... co to?
Chorwację zdecydowanie chcę odwiedzić, nigdy nie byłam....
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Genialne
Cudne zdjęcia. Wspaniale ogląda się takie widoki <ok> <ok>
Bardzo lubię to państwo, ma niezwykły urok.
Cudne zdjęcia. Wspaniale ogląda się takie widoki <ok> <ok>
Bardzo lubię to państwo, ma niezwykły urok.