Kitka, Bazyl i Eliot
- norka
- Agilisowy Rezydent
Re: Kitka, Bazyl i Eliot
Pancia...nic nie pozostaje jak....otworzyć lodówkę i Twoim PięknoKotom <zakochana> <zakochana> <zakochana> w domu schłodzić.... <mrgreen>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Cudowne kotusie

- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Ach ten Upał
Bidule <serce> <serce> <serce>
U nas to samo, wszechobecny pokot, Tyson gdyby nie kastracja miałby już jajka na twardo <lol>
Kituniu, słoneczko Ty nasze, jak Ty pięknie liczysz <serce> <lol>
U nas to samo, wszechobecny pokot, Tyson gdyby nie kastracja miałby już jajka na twardo <lol>
Kituniu, słoneczko Ty nasze, jak Ty pięknie liczysz <serce> <lol>
- yamaha
- Genius Loci
Alez SLICZNE te fotki, po prostu cudne, nie moge sie napatrzyc (Bazylek oczywiscie NAJ <zakochana> <lol> )
Kitunia slodzinka pieknie liczy <zakochana>
Kitunia slodzinka pieknie liczy <zakochana>
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Chciałam napisać, że Puszek wygląda zjawiskowo - bo wygląda <zakochana> - ale Kitunia jak zwykle pobiła wszystkich na głowę swoim urokiem osobistym <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Agnieszko, jak Diunka znosi te upały?
Agnieszko, jak Diunka znosi te upały?
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
piękne ujęcia i rozmarzonego Puszka i Kitki księgowej ale ten podkręcony cudnie wąs Bajzelka <zakochana>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Wolałabym, żeby nie... Od piątku mam urlopBecia pisze: A upały? Cóż, z tego co słyszałam, to jeszcze troszkę z nami pobędą 8-)
<rotfl> Kasik!!!Kasik pisze: U nas to samo, wszechobecny pokot, Tyson gdyby nie kastracja miałby już jajka na twardo <lol>
W zasadzie mogłabym, bo prawie pusta <mrgreen> Pamiętacie niedawne wichury? Podczas jednej z nich nie miałam prądu przez blisko dobę, a że lodówka raczyła mnie poinformować, że się zagrzała (ponad 0stC w zamrażalniku), nie pozostało nic, jak ją całkowicie opróżnić i wszystko wyrzucić, więc teraz bardzo ostrożnie i oszczędnie ją zapełniam.norka pisze:Pancia...nic nie pozostaje jak....otworzyć lodówkę i Twoim PięknoKotom <zakochana> <zakochana> <zakochana> w domu schłodzić.... <mrgreen>
Jej mi najbardziej szkodaozon pisze: Agnieszko, jak Diunka znosi te upały?
Dopiero teraz zwróciłam uwagę na ten wąs <mrgreen> Faktycznie!Yolla pisze: ale ten podkręcony cudnie wąs Bajzelka <zakochana>
Nic a nic Ci się nie dziwię <mrgreen> Niebieściuszki są wyjątkowe.yamaha pisze: (Bazylek oczywiscie NAJ <zakochana> <lol> )
Dziękujemy za komplementy
Dobra, to idę szukać transportera dla Puszka.
- dagusia
Cudna opowieść zmęczonych upałem futrzastych <ok> Zdjęcia są MEGA, nie mogę się napatrzeć <zakochana>
Ps nasza wyspę lato w tym roku ominęło, mamy około 18 st wiec jeśli Twoim futrzastych za gorąco chętnie przyjmę pod opiekę taka gromadkę <mrgreen>
Ps nasza wyspę lato w tym roku ominęło, mamy około 18 st wiec jeśli Twoim futrzastych za gorąco chętnie przyjmę pod opiekę taka gromadkę <mrgreen>
- alakin
Jakie cudeńka <zakochana>
Biedne kochane miśki, takie umęczone

Biedne kochane miśki, takie umęczone
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Kotusie i Diunko <serce> , wytrzymajcie jeszcze troszkę. Ten upał niedługo chyba sobie pójdzie.