Xavier vel Wedel & Ives
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Re: Xavier vel Wedel & Ives
Oby tak było MoniQ <ok> <ok> <ok>
Kurcze jak to natura. Raz śpią obok siebie, turlają sobie piłeczki itd., a potem w Xaviera diabeł <diabeł> wstępuje.
Kurcze jak to natura. Raz śpią obok siebie, turlają sobie piłeczki itd., a potem w Xaviera diabeł <diabeł> wstępuje.
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Re: Xavier vel Wedel
Dzięki, Beatko. Chciałam napisać, że ciekawe jak to jest mieć takiego kota, co nawet drapaków nie niszczy, ale okazuje się, że nawet słodki Wedelek kryje w sobie <diabeł>Beate pisze:To pierwszy drapak Wedelka. Tak, tak to moje kociątko to nic nie niszczy :-)
Nie stresuj się, chłopie, ja wiem, że sytuacja nowa i ciężko przestać być jedynakiem, ale miłości, miejsca i wszystkiego, co istotne na pewno starczy dla was dwóch
<ok> <ok> <ok> <ok> <ok>MoniQ pisze:Przejdzie mu, większość z nas przechodziła przez większe lub mniejsze konflikty dokoceniowe i jakoś zazwyczaj się to dobrze kończy <ok>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Beatko, rzadko jest tak, żeby było idealnie na początku. Monia ma rację, mniejsze lub większe sprzeczki między kotami większość z nas przechodziła podczas dokocenia. Z czasem jest tylko lepiej
Trzymam zatem kciuki, by to lepiej nastąpiło jak najszybciej <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
- Neta
O jacie kręcę, ale jestem w szoku, mam oczy wielkie jak Wedelek na pierwszym zdjęciu <shock> Aż sprawdzałam czy aby na pewno jestem w tym wątku, w który klikałam.... <shock>
Maluszek jest cudowny <zakochana> <zakochana> <zakochana> Gratuluję serdecznie i mocno trzymam kciuki żeby nieporozumienia między chłopakami szybko poszły sobie w dal <ok> <ok> <ok>
Wedelku kochany bądź wyrozumiałym starszym bratem

Maluszek jest cudowny <zakochana> <zakochana> <zakochana> Gratuluję serdecznie i mocno trzymam kciuki żeby nieporozumienia między chłopakami szybko poszły sobie w dal <ok> <ok> <ok>
Wedelku kochany bądź wyrozumiałym starszym bratem
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Naprawdę podnosicie mnie na duchu
<pokłon> <pokłon> <pokłon>
Śpią od trzech godzin te moje kociątka <serce> <serce> razem, zgodnie na mojej wielkiej prawie nowej kanapie <lol> Ives tylko się przebudził, ale go pomiziałam zaterkotał i znów zasnął.
Aż się boję co będzie jak się wyśpią <strach>
Śpią od trzech godzin te moje kociątka <serce> <serce> razem, zgodnie na mojej wielkiej prawie nowej kanapie <lol> Ives tylko się przebudził, ale go pomiziałam zaterkotał i znów zasnął.
Aż się boję co będzie jak się wyśpią <strach>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
O rany <mrgreen> ale jak Ci się udało zachować tajemnicę <pokłon>
Maluch boski, cudny, śliczny, och i ach <zakochana> <zakochana> <zakochana>
A Wedelek taki dzielny
Cudowny kocurek <zakochana> Chociaż spojrzenie na pierwszym zdjęciu potrafi wpędzić w poczucie winy...
Gratuluję i cieszę się, że dokocenie tak dobrze Wam idzie, tylko tak dalej <ok>
Maluch boski, cudny, śliczny, och i ach <zakochana> <zakochana> <zakochana>
A Wedelek taki dzielny
Gratuluję i cieszę się, że dokocenie tak dobrze Wam idzie, tylko tak dalej <ok>
- dagusia
Oby było już tylko lepiej <ok> <ok> <ok>
Jak tak czytam Twoje wpisy, to aż sama zaczynam się bać, jak to będzie u mnie <strach> Już nawet w nocy miała koszar...
ps miedzy chlopakami jest tylko kilka dni roznicy <mrgreen>
Jak tak czytam Twoje wpisy, to aż sama zaczynam się bać, jak to będzie u mnie <strach> Już nawet w nocy miała koszar...
ps miedzy chlopakami jest tylko kilka dni roznicy <mrgreen>
- Dominikana
Troszkę mnie tu było i z niedowierzaniem czytałam tytuł wątku :-) oj znacznie maleje grono jedynaków na forum... Gratuluję pięknego maluszka i trzymam kciuki za kocia przyjaźń <ok> Wedelku jesteś niezmiennie piękny <serce>
- yamaha
- Genius Loci
Na pewno malenki Yves juz podrosl, dawaj fotki, Pancia <lol>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
A proszę Cię bardzo <mrgreen> tylko jakość słaba
i uchwycić tego wiercipiętę nie jest łatwo, bo albo biega albo wchodzi w obiektyw żeby go miziać :-)
Dwaj zawodnicy: jeden waga ciężka, drugi waga piórkowa.

Dwaj zawodnicy: jeden waga ciężka, drugi waga piórkowa.