Agnieszko, to nie kac, ja tak mam na co dzieńAgnieszkaP pisze:MoniQ pisze:Super wyglądacie, i nawet kaca po Was nie widać.....<lol>
Eeee tam Moniś, po Beci wyraźnie widać, a Kaśka mocno się stara................![]()
<lol>
Kaya & Tyson
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Re: Kaya & Tyson
Jesteście bardzo miłe, ale ja mam oczy i widzę co te zdjęcia przedstawiają <mrgreen> Kasia owszem, śliczna dziewczyna. Tutaj z Wami się zgodzę :-)

- yamaha
- Genius Loci
<diabeł> Ale ze niby co ? Ze niby Ty to nieladna jestes ? <diabeł>Becia pisze:Jesteście bardzo miłe, ale ja mam oczy i widzę co te zdjęcia przedstawiają <mrgreen> Kasia owszem, śliczna dziewczyna. Tutaj z Wami się zgodzę :-)
No prosze Cie.... <wsciekly>
Ze masz "male zmeczone oczka" na zdjeciu to fakt, widac, ale do niczego innego przyczepic sie nie da.
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Yamciu 
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Taaaaa, a Kaya ma prążki po moich rozstepach, dziękidagusia pisze:Teraz widomo, po kim kociaki odziedziczyły urodę :-) Od razu widać, że po pięknych mamusiach <mrgreen>
Za dużo się doszukujecie , ewentualnie fałdę brzuszną mmogła odziedziczyc, po TZcie of course <diabeł> <lol>
- dagusia
I bądź tu dobrymKasik pisze:Taaaaa, a Kaya ma prążki po moich rozstepach, dziękidagusia pisze:Teraz widomo, po kim kociaki odziedziczyły urodę :-) Od razu widać, że po pięknych mamusiach <mrgreen>![]()
![]()
![]()
Za dużo się doszukujecie , ewentualnie fałdę brzuszną mmogła odziedziczyc, po TZcie of course <diabeł> <lol>
Tak czy siak, ja widzę piękne kobiety - a Wy, myślcie sobie co chcecie :-)
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
no właśnie <shock> nie wiem czy zdązę zrobić się na bóstwo <święty>Kasik pisze: Yollu, to już niedługo <roll> <tańczy> <tańczy> <tańczy>
Agnieszko, tak z Białegostoku do Szczecina autkiem <gwiżdże>
Jak mawiają na Kresach "służba nie dróżba" <mrgreen>
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Kasik, wybacz, ale czy Ty po wyborach będziesz kimś ważnym w PISie, że tak wszyscy nagle do Ciebie pielgrzymują? <rotfl> Z drugiej strony jak na razie to odwiedzają Cię osoby o bardzo nowoczesnych, bliskich mi zresztą poglądach. To ja już nie wiem dlaczego nagle Szczecin leży każdemu po drodze <gwiżdże> <lol>
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
<lol> <lol> <lol>Aga L. pisze:K To ja już nie wiem dlaczego nagle Szczecin leży każdemu po drodze <gwiżdże> <lol>
Też o tym pomyślałam. Szczecin chyba jakoś do centralnej Polski się przemieścił, normalnie jak Koluszki <lol> <lol> <lol> wszystkie pociągi przez Szczecin <lol> <lol> <lol>
... i konferencję też w Szczecinie zrobili <mrgreen>
A Kasia z PISem jak na moje oko to ma tyle wspólnego co słoń ze słoniną
Chyba, że Tayson <?> Bo on o jakieś modlitewne pozy przybierał i ktoś o moherze przebąkiwał <święty>
- yamaha
- Genius Loci
Lo matko, Jolka, Ty to sie naprawde niczego nie boiszYolla pisze:
A Kasia z PISem jak na moje oko to ma tyle wspólnego co słoń ze słoniną![]()
Jak juz Kaska prazki Kai pod wlasne rozstepy podciagnela, to az se boje pomyslec, co o tej sloninie zaraz powie
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
ciiii może nie doczytayamaha pisze:Lo matko, Jolka, Ty to sie naprawde niczego nie boiszYolla pisze:
A Kasia z PISem jak na moje oko to ma tyle wspólnego co słoń ze słoniną![]()
![]()
Jak juz Kaska prazki Kai pod wlasne rozstepy podciagnela, to az se boje pomyslec, co o tej sloninie zaraz powie