A dzisiaj się trochę podniosłam, więc mogę już och i ach zrobić <zakochana> <serce> <zakochana>
Przystojniak Pajton z bratem Nandusiem
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Re: Przystojniak Pajton z bratem Nandusiem
Już wczoraj wieczorem zajrzałam, padłam z wrażenia i nie miałam siły nic napisać 
A dzisiaj się trochę podniosłam, więc mogę już och i ach zrobić <zakochana> <serce> <zakochana>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
<serce> <serce> <serce>
- Natashas
To Pajton i jego jedyny przykład łobuzowania <diabeł> bo najpierw się rozsmakowywał w tym kartonie, a następnie pluł w każdą stronę świata i przyznaje mi też się czasem oberwało takim tekturowym ścinkiem <lol>Dominikana pisze:...
Który to tak ładnie poprzycinał rondelek <lol> ?
Ale jest to na tyle ukochana miejscówka, że skuszę się na kolejny rondelek, tyle że kolejnego już nie posypię kocimiętką i zobaczymy czy wtedy będzie taki smaczny :-)
Na parapecie leżą aktualnie dwa wycięte kawałki wykładziny, które są przygotowane na przyczepienie do półek. Tylko jak były upały to Pajton wybierał gładką półkę, bo pewnie na niej było chłodniej i postanowiłam, że jednak jedną zostawię taką bez niczego, a jeden kawałek tej wykladziny dam na parapet do sypialni. A z uwagi na to, że chętnie leżą na niej na tym długim parapecie to pojedziemy znowu do Leroy Merlin i kupimy taki dłuższy i troszkę szerszy kawałek. Oni nie robią problemu z wycięciem takiego paska z tych dużych zwiniętych wykładzin, jednak trzeba zwrócić uwagę czy równo tną, bo my jedną stronę mieliśmy jak od linijki, a drugą to poszerpaną i krzywą. U nas ten parapet jest lodowaty, więc ja z takiego rozwiązania jestem zadowolonaAgnieszkaP pisze:
Natashas, czym masz przykryty parapet? Szukam jakiegoś rozwiązania na chłodniejsze dni
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Nie mogę się nasycić ich widokiem. Przepiękni są <serce> <zakochana> <serce> <zakochana> <serce> <zakochana> <serce> <zakochana>
- elsa
O mamo, sesja parapetowa mnie powaliła! A raczej jej bohaterowie, w szczególności maluszek boski, rozkoszny i cudowny! Ale z niego słodziak <serce> <serce> <serce>
- Aleex
- Kontakt:
Piękne chłopaki w cudownych pozach <zakochana>
Widzę, że nie tylko u mnie rondle są poobgryzane <lol> <lol> <lol>
Widzę, że nie tylko u mnie rondle są poobgryzane <lol> <lol> <lol>
- Neta
Cudny Nanduś parapetowo-rondelkowy <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Pięknie się braciszkowie dogadali <ok> Super patrzeć na takie zgodne i urodziwe rodzeństwo
Ale, ale...
Czy tu się dzisiaj przypadkiem nie powinno świętować jakichś pełnych pierwszych urodzin pewnego przystojniaka...?

Wszystkiego kocio-najlepszego Pajtoniku
<serce> Niech Pańcia spełnia wszystkie Twoje kocie marzenia a braciszek niech codziennie daje Ci duużooo radości <serce> <serce> <serce>
Pięknie się braciszkowie dogadali <ok> Super patrzeć na takie zgodne i urodziwe rodzeństwo
Ale, ale...
Wszystkiego kocio-najlepszego Pajtoniku
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Pajtoniku sto lat, dużo zdrówka i pyszności w miseczkach

- Yolla
- Agilisowy Rezydent
rondelek baaaardzo dizajnerski <mrgreen>
a zawartosć mniam <serce> <serce> <serce>
Pajton, wszsytkiego najlepszego kotku
a zawartosć mniam <serce> <serce> <serce>
Pajton, wszsytkiego najlepszego kotku
- Natashas
Tak to prawda mój malutki kończy dziś roczek
, a zła mamcia zrobiła sobie wyjazd w góry i dopiero wraca do kochanego jubilata
Dziękujemy za pamięć
Jutro pokażemy zdjęcia archiwalne, jak to się nam urosło 
Dziękujemy za pamięć