Eris ♡ Merlin i Morgana ♡
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Re: Eris ♡
Piękna <zakochana>
- elsa
Cudny tricolorek w okularkach <serce> <zakochana>
I ten kolor oka <serce>
- dzoana
Niesamowita jest <serce> <serce> <serce>
u nas palenie sziszy dzięki Astonkowi przypomina raczej grę na flecie, żeby dym poleciał to najpierw trzeba wszystkie dziurki w wężu pozatykać <lol>
u nas palenie sziszy dzięki Astonkowi przypomina raczej grę na flecie, żeby dym poleciał to najpierw trzeba wszystkie dziurki w wężu pozatykać <lol>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
My jeszcze nie próbowaliśmy przy niej 
Duzi mnie chyba nie lubią.
Jedzą sobie jakieś musli, makarony ryże i nie chcą dać. Dzisiaj jedli rano płatki z mlekiem i ja tak ładnie prosiłam miauuu, miauuu i wiecie co? Duży powiedział "kot jest chyba głodny", a Duża poszła do kuchni i dosypała mi chrupek. Chrupek!!! Jakbym chciała chrupki, to bym zjadła tę resztę z miseczki. Oczywiście musli zjedli sami i nawet nie dowiedziałam się, co to.
Potem leżałam pod łóżkiem, a jak już specjalnie wyszłam spod łóżka, żeby się pobawić i też ładnie prosiłam miauu, miauu to co? To Duża pomachała mi wędką parę razy na odczepnego, popatrzyła na zegarek i gdzieś wyszła. A teraz siedzę sama.
Duzi mnie chyba nie lubią.
Jedzą sobie jakieś musli, makarony ryże i nie chcą dać. Dzisiaj jedli rano płatki z mlekiem i ja tak ładnie prosiłam miauuu, miauuu i wiecie co? Duży powiedział "kot jest chyba głodny", a Duża poszła do kuchni i dosypała mi chrupek. Chrupek!!! Jakbym chciała chrupki, to bym zjadła tę resztę z miseczki. Oczywiście musli zjedli sami i nawet nie dowiedziałam się, co to.
Potem leżałam pod łóżkiem, a jak już specjalnie wyszłam spod łóżka, żeby się pobawić i też ładnie prosiłam miauu, miauu to co? To Duża pomachała mi wędką parę razy na odczepnego, popatrzyła na zegarek i gdzieś wyszła. A teraz siedzę sama.
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Erisko koteńko, śpij teraz sobie ładnie, odpoczywaj
i pamiętaj, że najlepsza pora na zabawę jest ok.5 rano <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Wczoraj wróciliśmy późno - w kuwecie pusto, jedzenie ledwo pacnięte a Eris cała zaspana się przeciąąąga. Wychodzi więc na to, że rzeczywiście cały czas przespała.
Ale jednak ma przez to jakiś deficyt naszego zainteresowania, bo dzisiaj ciągle zwracała na siebie uwagę (głównie drapiąc kanapę i wchodząc na stół
), jeśli przez sekundę zajęliśmy się czymś innym niż zabawą z nią. Oczywiście jak już byłam gotowa i miałam chwilę przed wyjściem, to walnęła się w chlebek pod łóżkiem i nie chciała ruszyć, a jak już się poddałam i zaczęłam wiązać trampki, to nagle usłyszałam "miauu!" i na szczęście parę minut jeszcze miałam na machanie piórkiem. Bo gdybym nie miała, to strach się bać tego focha <mrgreen>
Ale jednak ma przez to jakiś deficyt naszego zainteresowania, bo dzisiaj ciągle zwracała na siebie uwagę (głównie drapiąc kanapę i wchodząc na stół
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Tak zmęczyć koteczkę
<lol>
- elsa
Zawodowy trening, aż zębiszcza z pychola wyszły <mrgreen> Ale słodki widok <serce> <zakochana> <serce>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Ależ ona cudna. Faktycznie podobna do Tajguni <serce> <serce>
Proszę wygłaskać od cioci
Proszę wygłaskać od cioci