Euphoria & Gasper

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Re: Euphoria & Gasper

Post autor: Kamiko »

Dagmara a powiedz ile półek ma ten drapak i z ilu elementów się go montuje ?

<serce> <serce> :kotek: :kotek: <mrgreen>
Awatar użytkownika
dagusia

Post autor: dagusia »

Kasiu drapak ma tylko 3 leżanki. Dla nas w zupełności wystarczy bo futerka sa dwa a na dole też mamy duży, wiec mają dużo wyboru dla siebie :-) Montuje się z 2 duzych tub i 1 mała takze mozna go po swojemy zmodyfikować- lub nawet zrobić bez półek jako sam słup. U nas wyglada tak <mrgreen>

Obrazek

Jak się wspinaja to od strony okna, tam gdzie nie ma nic wiec maja ponad 2metry w gore po linii porostej. Ze schodzeniem roznie bywa <lol> jedną z metod widziałyście <lol>
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

ło matko, moje wskakują na słup jak małpy ale nigdy tak nie schodziły. Genialny jest wiewiór.
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

:D
Łeeee, nuda, żadnych sensacji dokoceniowych, jakby od zawsze razem mieszkali... <lol> <lol>

Wiewiór Ci się udał! :haha: :kotek:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Hehe kapitalnie schodzi z tej tuby <lol> <lol> <lol>
Też by mi się podobał ten drapak zamiast tego mojego, ale u mnie chyba by się nie sprawdził, bo Tami zaprzestał się wspinać na drapak po słupie, bo dupka za ciężka, a Tobi nie potrafi po słupie wejść na górę, wejdzie do połowy, a potem wisi i nie wie co ze sobą zrobić <lol> To chyba taki słup, to by się średnio u mnie przyjął.
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Podoba mi się .
U mnie też wszyscy po tubie chodzą po zewnętrznej stronie ,
no bo i co z tego że w środku są przejścia na każdy poziom <lol>
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

Czaderski jest ten drapak, a kociaki wyglądają jakby się w nim urodziły! <mrgreen>
Awatar użytkownika
dagusia

Post autor: dagusia »

Dziewczyny martwi mnie troche Eufi tzn jej zachowanie :-| Wiem, że od dokocenia dopiero minęło 1,5 tyg ale serce mi pęka. Mały jest zadomowiony, wygląda na to, że Euphi go zaakceptowała bo ciągle bawią sie razem, biegaja itp
Ale.... niunia nie jest taka jak była wcześniej. Duzo mniej się przytula, zawsze zbiegała jak wracałam z pracy, teraz jak bardzo długo ją wolam to łaskawie się ruszy ale nie ma tego powitania co zawsze- z 5minutowym tuleniem, mizianem i tuleniem. Rano wskakiwała na łóżko i tego tez brakuj, nie wita sie tak jak kiedys.... jak ją biorę na rękę to ostrzy pazury i marudzi, że nie chce... długo bedzie miała "focha"? Tylko dziwi mnie to, że do małego jest przezwyczajona (tak to wyglada) ale do nas jest troche inna.... ;-(
Awatar użytkownika
Aleex
Kontakt:

Post autor: Aleex »

Sądzę, że jeszcze potrzebuje trochę czasu. To DOPIERO 1,5 tygodnia. Przewróciłaś jej życie do góry nogami i dlatego musi sobie wszystko na nowo poukładac.

Hugo też pomiaukuje i jest trochę nafochany. Codziennie go przytulam i drapię (na ile się da), żeby zrozumiał, że nic się nie zmieniło - poza braciszkiem. Przepraszam za <offtopic>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

dagusia pisze:Dziewczyny martwi mnie troche Eufi tzn jej zachowanie :-| Wiem, że od dokocenia dopiero minęło 1,5 tyg ale serce mi pęka. Mały jest zadomowiony, wygląda na to, że Euphi go zaakceptowała bo ciągle bawią sie razem, biegaja itp
Ale.... niunia nie jest taka jak była wcześniej. Duzo mniej się przytula, zawsze zbiegała jak wracałam z pracy, teraz jak bardzo długo ją wolam to łaskawie się ruszy ale nie ma tego powitania co zawsze- z 5minutowym tuleniem, mizianem i tuleniem. Rano wskakiwała na łóżko i tego tez brakuj, nie wita sie tak jak kiedys.... jak ją biorę na rękę to ostrzy pazury i marudzi, że nie chce... długo bedzie miała "focha"? Tylko dziwi mnie to, że do małego jest przezwyczajona (tak to wyglada) ale do nas jest troche inna.... ;-(
Też myślę, że potrzebuje więcej czasu... jak zobaczy, że nadal jest ważna i kochana, wszystko wróci do normy, tak mi się bynajmniej wydaje :-) Cierpliwości Dagusiu :-)
Zablokowany