Kaya & Tyson

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Re: Kaya & Tyson

Post autor: Kasik »

Aga L. pisze:
Danusia pisze: ...a jak bedziecie grzeczne to Wam mamunia jeszcze jednego kotunia przyprowadzi :brzydal: :mimbla:
Ciociu Danusiu, mamusia nie psyniesie trzeciego kotecka, z mamusią jest źle, ale nie aż tak :brzydal: :haha: :kiss:

Dzięki, Kasiu, pozdrawiam ja i moje trzy kotki <diabeł> <lol>
:haha: :haha: :haha: :haha: Aaaaaguś, no wiesz, czekaj, spróbuję się jakoś wybronić <oops> nawet przyszło mi na myśl, żeby napisać, ze mieszkanie mam za małe,
ale Twoje chyba mniejsze, no zwoje mi się palą bo nie wiem co tu kużwa napisać <lol> <lol> <lol>

Ja to bym mogła w sumie i z 5 mieć, tylko bałabym się, czy bedą żyły bezstresowo i w zgodzie,
no o to mi chodziło, no <oops> <oops> <oops> <oops>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Ze karte w aparacie masz tylko 8 giga i trzeci kot nijak sie na fotki nie zalapie ? <rotfl> <rotfl> <rotfl>
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Ooooo, to też <lol> <lol> <lol> dzieki Yam :-D <pokłon>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Aga L. pisze:
Danusia pisze: ...a jak bedziecie grzeczne to Wam mamunia jeszcze jednego kotunia przyprowadzi :brzydal: :mimbla:
Ciociu Danusiu, mamusia nie psyniesie trzeciego kotecka, z mamusią jest źle, ale nie aż tak :brzydal: :haha: :kiss:

Dzięki, Kasiu, pozdrawiam ja i moje trzy kotki <diabeł> <lol>
Aguś :kiss: <lol> <lol> <lol>
Aga L.
Agilisowy Rezydent

Post autor: Aga L. »

Ja to bym mogła w sumie i z 5 mieć, tylko bałabym się, czy bedą żyły bezstresowo i w zgodzie,
no o to mi chodziło, no <oops> <oops> <oops> <oops>[/quote]

Chcesz powiedzieć, że moje mają obóz przetrwania i że męczę biedne, zestresowane kotki - 3 w małym mieszkanku... <hm>
To teraz kombinuj z odpowiedzią :haha:

Ale Twoje kotki cudne, szczególnie Kaya mi się podoba niezmiernie <zakochana>
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Nie, wcale tak nie myslę :hammer: <lol> <lol> <lol> ale ja sama bałabym sie, że wezme kolejnego kota i się z pozostalymi
nie dogada, rozumisz <oops> <hm> Znając moje szczęście na bank by tak było <mrgreen>
A chcieć to ja bym chciała, oj dużo bym chciała <gwiżdże> Rudego, złotego i białego (czarnego) <serce>
Aga L.
Agilisowy Rezydent

A ja bym chciała złotego, jakiegoś bikolora, może nawet 2, taką Kaykę, cynamonka..No tak, chyba się trochę rozmarzyłam <roll> Tym bardziej, że na razie nie będę miała żadnego, córeczka mi zabierze swoje kotki jak już znajdziemy jej jakieś mieszkanko. Smutny czas dla mnie nadchodzi wielkimi krokami :((((
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

To Ty nie kombinuj, tylko zaczynaj sie porzadnie rozgladac <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże>
Aga L.
Agilisowy Rezydent

Niestety, na razie, dopóki Weronika będzie na długim "okresie próbnym", nie ma mowy o kolejnych kotach w rodzinie. Bo gdyby, odpukać, coś jej odbiło i wróciłaby na leczenie to co ja zrobię z piątką kotów skoro niektóry tu uważają że 3 to już objaw szaleństwa <diabeł> <lol>
Awatar użytkownika
Yolla
Agilisowy Rezydent

Post autor: Yolla »

Kasiu nie wiem jak Ty to robisz że one tak pieknie pozują <?>
A od Taysona to nie jeden aktorzyna mógłby pobierac lekcje ekspresji i wyrazu artystycznego <lol> <lol> <lol> normalnie co fota to inna mina <mrgreen>

Co do trzech kotów to Cię rozumiem :hug: jak dziś zobaczyłąm rudego mini Harley'a to nawet powiedziałam Turczyńskiej że jak skończy karierę to ja go chętnie....... ale właśnie co na to rezydenci :-///// to chyba nie moje nerwy :((((
A i pręgusek pięknych dziś się naoglądałam :-)

Głaski dla futrzaków :kotek: :kotek:
Zablokowany