Magnus i Madox
- nmin
- Agilisowy Rezydent
Re: Magnus i Madox
Rewelacyjnie zagrał <mrgreen>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
W tym materiale jest malutki Sołtysik:elsa pisze:Że ja o takich rzeczach muszę dowiadywać się jak ostatnia!Pańcia, Ty kupiłaś już czerwony dywan dla Gwiazdy, pytam się?
Haha, świetnie mu to wyszło, oglądałam kilka razy i nie mam dosyć! <mrgreen> Ustawiam się w kolejce po autograf, toż to talent nad talentami i Gwiazda pierwszego formatu! <serce> <serce> <serce>
Gdzie można obejrzeć Sołtysa, bo doczytałam, że też miał swoje 5 minut na wielkim ekranie? <mrgreen> Sołtys na Prezydenta!!!
trzeba przewinąć
Pierwszy urywek jest w 13.07 min
Drugi, dłuższy zaczyna się w 26 min 58 sek
>>>> Dzień kota z udziałem Sołtyska
<tańczy> <tańczy> <tańczy>
Sama oglądnęłam te urywki z przyjemnością <ok> <ok>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Zastanawiałam się, co on taki mały... a potem spojrzałam na datę publikacji <mrgreen>
Gwiazda filmowa <serce>
A jak to w ogóle wyszło, że trafił w kadr? Ktoś przyszedł kręcić do domu, czy dostarczałaś materiały własne?
Gwiazda filmowa <serce>
A jak to w ogóle wyszło, że trafił w kadr? Ktoś przyszedł kręcić do domu, czy dostarczałaś materiały własne?
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Pracuję w Regionalnej Telewizji Kablowej w Nowym Sączu. Wszyscy wiedzą,że jestem kociarą. Program nagrywała moja przyjaciółka z którą dzielę biuro (choć ja nie pracuję w redakcji). I to ona poprosiła czy możemy pojechać do mnie nakręcić Magnusa z okazji dnia kota.
A co do reklamy, to była prośba aby nagrać ją u mnie w domu, więc to że wystąpi któryś kot było więcej niż pewne <lol> <lol>
Mój śp Fusiu <święty> też brał kiedyś udział w reklamie RTK

A co do reklamy, to była prośba aby nagrać ją u mnie w domu, więc to że wystąpi któryś kot było więcej niż pewne <lol> <lol>
Mój śp Fusiu <święty> też brał kiedyś udział w reklamie RTK
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Ale się fajnie złożyło, że Pańcia pracuje w TV <mrgreen>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
No super zadbałaś o karierę o swoich chłopaków
Jakbyście potrzebowali czekoladowego, albo czarnego inaczej kota to pamiętaj o nas <lol>
Jakbyście potrzebowali czekoladowego, albo czarnego inaczej kota to pamiętaj o nas <lol>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Mam internet w końcu <tańczy> <tańczy>
No to nadrabiam zaległości.
Najpierw urodzinowe wspomnienia pana Pchły
Moje pierwsze miesiące życia

..no i pierwsze tygodnie w nowym domciu... pancia mówi,że jestem małą nieopierzoną pchłą

..czas szybko mi tu mija. Mam brata, który jest chyba kimś ważnym na forum.. Sołtysik, czy coś takiego

Minął już roczek mojego życia. Moja nowa rodzina jest super. Mam dużo cioteczek, które kocham. Wyrósł już mi młodzieńczy zarost, więc chyba już jestem dorosły

Kochane Ty moje puchate słoneczko. Żyj mi w zdrowiu sto lat
<serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
No to nadrabiam zaległości.
Najpierw urodzinowe wspomnienia pana Pchły
Moje pierwsze miesiące życia

..no i pierwsze tygodnie w nowym domciu... pancia mówi,że jestem małą nieopierzoną pchłą

..czas szybko mi tu mija. Mam brata, który jest chyba kimś ważnym na forum.. Sołtysik, czy coś takiego

Minął już roczek mojego życia. Moja nowa rodzina jest super. Mam dużo cioteczek, które kocham. Wyrósł już mi młodzieńczy zarost, więc chyba już jestem dorosły

Kochane Ty moje puchate słoneczko. Żyj mi w zdrowiu sto lat
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Jaki kluseczek z niego był malutki, a teraz taki poważny, z takim profilem i te oczy <serce> <serce> <serce>
Wspaniały
Jeszcze raz sto lat w zdrowiu Madoxiu

Wspaniały
Jeszcze raz sto lat w zdrowiu Madoxiu
- yamaha
- Genius Loci
Fusiu, Ty wiesz
<roll>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
O rajuśku
Pcheł jest tak obłędnie piękny, że opisać się nie da. Te oczy, to spojrzenie.... <zakochana> <serce>
Pcheł jest tak obłędnie piękny, że opisać się nie da. Te oczy, to spojrzenie.... <zakochana> <serce>