elsa pisze:<mrgreen> Sissi nie przejmuje się swoją wysoką pozycją społeczną i jak trzeba, to sama zadba o swoje interesy, hihi <lol> Sissi -> <zakochana>
<lol> Sissi widać wciela w życie powiedzenie, jak to mawiają, chcesz liczyć, licz na siebie <lol>
Na tym zdjęciu to jest jakaś połowa jej możliwości, tylko ciężko to uchwycić jak jedna ręka macha wędką a druga próbuje zrobić zdjęcie. Nie mam bladego pojęcia jakim cudem ona sie umie tak wybić do góry.... <shock>
Limonka pisze:Na tym zdjęciu to jest jakaś połowa jej możliwości, tylko ciężko to uchwycić jak jedna ręka macha wędką a druga próbuje zrobić zdjęcie. Nie mam bladego pojęcia jakim cudem ona sie umie tak wybić do góry.... <shock>
Piękna Sissi umie latać <pokłon> <pokłon> I niech zgadnę... pewnie jeszcze potrafi zrobić fikołka w czasie lotu, hmm? <mrgreen>
Też mam taki skoczny "egzemplarz" <mrgreen> I też mi zawsze szkoda, że nie mam drugiej pary rąk żeby wszystkie figle uchwycić na zdjęciach <mrgreen> Także łączę się z Tobą w "bólu" kochana <mrgreen>
Jak na cesarzową przystało spogląda na świat z wysoka! Oj te figle i wyskoki kociastych to czysta poezja, niestety, tak jak piszecie kobietki, trudno to uwiecznić... <zły>