Krem z czekoladą… Ami Pretty Baloo*PL & Egon Luna-Gatto*PL
- yamaha
- Genius Loci
Re: Ami Pretty Baloo*PL - moja cudna kremóweczka :)
<rotfl> <rotfl> <rotfl>
Ale pozycja do snu, niech mnie <rotfl>
Ale pozycja do snu, niech mnie <rotfl>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Nie mogę się łapeczek doliczyć, które przednie, które tylne... 
Cud miód! <zakochana>
Cud miód! <zakochana>
- alakin
Az mnie kręgosłup zabolał <lol>
Pozycja do spania cudna ! <zakochana>
Pozycja do spania cudna ! <zakochana>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> uwielbiam cudną Amisię
Co za czyścioch kochany <serce> <serce>
Co za czyścioch kochany <serce> <serce>
- Neta
Oj tak kochane Ciocie, mycie to bardzo ciężka praca <mrgreen> A i myślenie żeby w tak oryginalnej pozycji spać musiało kotusia bardzo zmęczyć przecież... <lol> <lol> <lol>
Amisia nie tylko na spanie w osobliwych pozycjach ma pomysły - opatentowała też nowy sposób na zabawę wędką.... <mrgreen>
Skacze i skacze póki nie złapie <mrgreen> Ale jak już złapie to nie ma mocnych nie puści <mrgreen> I wlecze tę swoją ofiarę niczym prawdziwy lew żeby pożreć w ukryciu... <strach>
Oto dowód... <mrgreen>
Hmm.... <rotfl> Ewidentnie przeszkadzałam małemu lewkowi w zakopaniu zdobyczy <rotfl> <rotfl> <rotfl>
W tle macie niestety bałagan po naszych zabawach, a ostatnio największą furorę robią u nas latające piłeczki jeżyki i folia bąbelkowa.... nie mam serca jej kotu wyrzucać <mrgreen>
I w tle także skrzypiąca podłoga
...ale nie usuwałam dźwięków po kijaszek ciągnięty po płytkach robi wyjątkowy efekt <lol>
Dziś w nocy obudziły mnie dokładnie takie odgłosy.... <shock> Rano zastanawiałam się czy mi się to śniło czy nie... ale że wędkę znalazłam pod łóżkiem to chyba jednak nie <rotfl> <rotfl> <rotfl>
Amisia nie tylko na spanie w osobliwych pozycjach ma pomysły - opatentowała też nowy sposób na zabawę wędką.... <mrgreen>
Skacze i skacze póki nie złapie <mrgreen> Ale jak już złapie to nie ma mocnych nie puści <mrgreen> I wlecze tę swoją ofiarę niczym prawdziwy lew żeby pożreć w ukryciu... <strach>
Oto dowód... <mrgreen>
Hmm.... <rotfl> Ewidentnie przeszkadzałam małemu lewkowi w zakopaniu zdobyczy <rotfl> <rotfl> <rotfl>
W tle macie niestety bałagan po naszych zabawach, a ostatnio największą furorę robią u nas latające piłeczki jeżyki i folia bąbelkowa.... nie mam serca jej kotu wyrzucać <mrgreen>
I w tle także skrzypiąca podłoga
Dziś w nocy obudziły mnie dokładnie takie odgłosy.... <shock> Rano zastanawiałam się czy mi się to śniło czy nie... ale że wędkę znalazłam pod łóżkiem to chyba jednak nie <rotfl> <rotfl> <rotfl>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Amisiu, cudowna jesteś <zakochana>
- Natashas
Prawdziwy wojownik z Amisi, zdobycz to jej ważne trofeum i reszta świata nie ma już znaczenia <zakochana>
Jak ja doskonale rozumiem takie porozrzucane kocie rzeczy po mieszkaniu, normalka <mrgreen>
Jak ja doskonale rozumiem takie porozrzucane kocie rzeczy po mieszkaniu, normalka <mrgreen>
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
Kremowy tygrys po polowaniu 
- dagusia
Pancia zlituj się kobieto, Ami nie ma gdzie schować swojej zdobyczy
może jakiś domek by tam jej się przydał, co? <lol>
No przekochana jest z tą wędka, uwielbiam ją niezmiennie <zakochana> <zakochana> <zakochana>
PS a skąd masz taką fajną wędkę?
No przekochana jest z tą wędka, uwielbiam ją niezmiennie <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Neta
Uff to całe szczęście, że nie tylko u nas tak <roll> <mrgreen>Natashas pisze:Prawdziwy wojownik z Amisi, zdobycz to jej ważne trofeum i reszta świata nie ma już znaczenia <zakochana>
Ja się śmieję do znajomych, że u nas gorzej niż w domach, w których są dzieci - bo tam zabawki się sprząta jak dzieci idą spać, a u nas... ludzie idą spać, a kot dalej roznosi wszystko po chałupie.... <rotfl> <rotfl> <rotfl>
Heh, kiedy ona tych miejscówek ma tyle do chowania, że trudno zliczyć <lol> W łazience pod szafkę chciała upchnąć, ale jej najwyraźniej moja obecność przeszkadzała... <shock> <lol>dagusia pisze:Pancia zlituj się kobieto, Ami nie ma gdzie schować swojej zdobyczymoże jakiś domek by tam jej się przydał, co? <lol>
A wędkę dostałyśmy w prezencie od Sylwii jak była u nas w odwiedzinach w lecie