*Kostek*Sonia*Rominka*

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Re: *Kostek*Sonia*Rominka*

Post autor: asiak »

elsa pisze:Po plastikowe wybiorę się do Ikei i będą wisieć nisko, wyżej powieszę szklane, mam nadzieję, że wystarczającą pokusą będą te dolne <mrgreen> W zeszłym roku Kostek przyczynił się do stłuczenia kilku, ale może jak mają teraz siebie, to mniej będą zainteresowane dyndającymi ozdobami <gwiżdże>
Elsa, nawet nie wiesz jak fajnie jest w środkowej i górnej części choinki pobrykać troszkę <lol>
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

Od jakiegoś czasu żywą, chociaż sztuczna stoi w piwnicy jako alternatywa. 2 lata temu mój mąż kupił tak cudowną choinkę, że piękniejszej nie widziałam! Jak była piękna, tak była duża, jak przeciął siatkę i się rozłożyła, to miejsca zaczęło brakować w pokoju! To nic, że prze kilkanascie dni nie było dostępu do balkonu, prezentowała się okazale :choinka:

A w zeszłym roku wygrałam choinkę w konkursie, a że akcja przeszła możliwości organizatorów, to zostałabym bez choinki. Dzień przed Wigilią dowiedziałam się, po wykonaniu setek telefonów, że drzewka dla mnie nie wystarczyło (a nikt mnie nawet nie uprzedził). Narobiłam takiego rabanu, że kurier to chyba za swoją kasę pojechał na targ i kupił dla mnie choinkę, bo w ciągu pól godziny znalazł się pod moimi drzwiami <mrgreen>
Awatar użytkownika
elsa

asiak pisze:
elsa pisze:Po plastikowe wybiorę się do Ikei i będą wisieć nisko, wyżej powieszę szklane, mam nadzieję, że wystarczającą pokusą będą te dolne <mrgreen> W zeszłym roku Kostek przyczynił się do stłuczenia kilku, ale może jak mają teraz siebie, to mniej będą zainteresowane dyndającymi ozdobami <gwiżdże>
Elsa, nawet nie wiesz jak fajnie jest w środkowej i górnej części choinki pobrykać troszkę <lol>
<lol> Powiem Ci, że znając Sonię, to ona może z tego samego założenia wychodzić <roll> Na dole będę codziennie wieszać przysmaczki, góra stanie się nieatrakcyjna <mrgreen> No będę musiała sposobem dziewczynę wziąć, hihi <mrgreen>
Awatar użytkownika
nataniela
Hodowca
Hodowla: Britabby*PL
Kontakt:

Post autor: nataniela »

Jak pięknie uchwycone chwile, jakie ciepłe emocje, czar chwili i uczucia kotów, dziecka..... Co czuje hodowca widząc tak nie tylko technicznie ale sercem wykonane zdjęcia ? Ja nie mogę się pozbierać, łzy lecą ale usta i serce się śmieją <serce>
Awatar użytkownika
elsa

Lila, bardzo, bardzo Ci dziękuję za tyle ciepłych słów <serce> Ja też się wzruszam, gdy czytam takie pochlebne wpisy <serce> Dziewczynki są cudowne, wnoszą wiele radości do domu, teraz jest taki kolorowy, tego nam trzeba było! Wszystkich nas uszczęśliwiają, łącznie z Kostkiem <mrgreen> To było najlepsze, co mogliśmy zrobić dla Nataszki i dla nas samych! Nigdy nie pomyślałam, że jest mi ciężko z taką trójeczką, czy że mam za dużo obowiązków, itp. To była najlepsza decyzja, jestem Ci ogromnie wdzięczna, że powierzyłaś nam Sonię i Romcię <serce> Dziękuję!
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Przeczytałam,poznałam i pozachwycałam się całą Waszą kocio-ludzką rodzinką :-) kociaki cudne ruda jest boska :kotek:
Awatar użytkownika
Yolla
Agilisowy Rezydent

Post autor: Yolla »

Sonia kot idealny <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> przepiękna.... <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> cudna .... <zakochana> <zakochana> <zakochana>

Głaski dla wszystkich pięknych futer :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
anex

Post autor: anex »

O, losie! :mdleje:
Cuda, cudeńka w tym wątku, napatrzeć się nie mogę. Elsa, zaczynam traktować przeglądanie Twoich fotek jak rytuał. Powolutku, wnikliwie wpatrując się w szczegóły, fotka po fotce, z otwartą buzią i komentarzem co i rusz w kierunku monitora: "czeeeeść, Piękna", "Oboziuuuu, jaki cudnyy", "wooow, śliiiiczna jesteeeś!" <oops>
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kasik »

Kocham to kremowe, kudlate i na dodatek lokate na szyjce <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>

Ruda kuleczka przesłodka, piękna od czubka nosa po ogonek <serce> jak ona szybciutko rośnie <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>

Kostuś :mdleje: :mdleje: :mdleje: No trafil sie dziewczynkom przystojny, starszy brat :kotek: <serce>
To było takie moje marzenie z dzieciństwa, kiedy chciałam starszą siostrę na brata wymienić <lol>
No to Twoje dzoewczynki Elsa maja juz wszystko <mrgreen> teraz niech tylko wszyscy zdrowi będą <ok> <ok> <ok>

Zdjęcia jak zawsze <pokłon> :kiss:
Awatar użytkownika
Aleex
Kontakt:

Post autor: Aleex »

Z ogromną radością znów wróciłam do Twojego wątku. Cudownie jest zachwycać się pięknymi fotografiami i przepięknymi kotami. Ruda dziewczynka jest moją ulubienicą, ale w sercu mam kącik i dla kudłatej siostrzyczki i pięknego Kostka :)
Zablokowany