Euphoria & Gasper

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
dagusia

Re: Euphoria & Gasper

Post autor: dagusia »

Kochane dziekujemy za kciukasy :kiss: :kiss: :kiss:
Przydały się bo Euphulce poszło zankomicie <mrgreen> Co prawda nie pojechalismy już dzisiaj bo Eufulek nie przeżyła tego najlepiej :(((( Moja kochana dziewczynka już na "dzisń dobry" osyczała weterynarza i później cały dzień nie była sobą. Każde wyjęcie jej z klatki na ring było ze stroszeniem pazur i syczeniem. Nie było bardzo źle, ale po pierwsze- było bardzo gorąco- na polowie sali klima nie działała, w dodatku strasznie się to wszystko przedłuzało w czasie.... niunia ani nie jadła ani nie piła a od 8 do 19 tam bylismy, plus jeszcze 1,5h drogi na miesjce w 1 stronę :-|
Nie mieliśmy sumienia brać jej dzisiaj ze sobą i stwierdziliśmy, że sezon jest do maja wiec jak pojedziemy w marcu lub kwietniu z Gasperkiem to weźmiemy też ją i wtedy będzie im raźniej.

Już po 2 pierwszych ringach zdobyła Championa, a później szło jej jeszcze lepiej i jeśli dobrze wyliczyłam to na dzień dzisiejszy osiągnęła już tytuł
<tańczy> <tańczy> <tańczy> GRAND CHAMPION ALTERS <tańczy> <tańczy> <tańczy>
Jeśli dzisiaj byśmy pojechali to na pewno byłaby Double Grand Champion a nawet miałaby szanse na Triple Grand Champion ale te emocje jeszcze przed nami :-) Pojedziemy z nią i Gaspim i dalej będziemy działać :-)
Dziś wstałam i mówię, szkoda że nie pojechaliśmy bo tylko tiptopek został do kolejnego tytułu (wystarczyła 1 ocena bo brakło jej 38pkt do DGCA) ale jak pomyślałam, jak mi jej wczoraj było żal to od razu przestałam o tym myśleć ;-)).

Na 6 ringów i 6 możliwych finałów była 5 razy w finale <mrgreen> i tak oto

Specjality short hair:
- Ring 1 = 1 miejsce
- Ring 2 = 4 miejsce
- Ring 3 = 1 miejsce
All breed (long and short hair): Tutaj przegrywała z długosierściem, z pięknym MCO i persem
- Ring 1 = 3 miejsce
- Ring 3 = 3 miejsce

Jestem z niej dumna <serce> Kocham tą moją piękność <serce> Jeden sędzia powiedział, że zastanawia się czy ona jest taka piękna brytkowa czy piękna "FAT BECH" które on lubi <rotfl> hehe dlatego u niego była trzecia w finale all breed. W dodatku sędzina z Austrii i sędza z Włoch byli przekonani- ze to jest chłopak! Czego chcieć więcej? Przecie to najlepszy komplement jaki mogła dostać <zakochana>

ps przyglądałam się pointom i tak skromnie powiem, że moj Gaspi jest najpiękniejszy (nie było ani jednego z pręgą) i mam nadzieje, że coś wywalczy swoim pięknym wyglądem i unikatowym w IE kolorze :-) Troche załowałam, że nie pojechał z nami no ale przez to oczko i tak biedaczek by nie mógł :((((
Awatar użytkownika
Beate
Agilisowy Rezydent

Post autor: Beate »

Ogromne gratulacje :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: i głaski dla Euphi :kotek: , no dla Gaspiego :kotek: też , bo on też piękny jest <mrgreen>
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Gratulacje! Wszelkie zachwyty i tytuły jak najbardziej zasłużone, myśmy to już dawno wiedziały :) <zakochana> :kotek:
Awatar użytkownika
norka
Agilisowy Rezydent

Post autor: norka »

GRATULUJĘ !!! :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:

no ale nie mogło być przecież inaczej.... :-) :-) :-)
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Super, super, super.... :ok: :ok: :ok:
Moje gratulacje :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Awatar użytkownika
Natashas

Post autor: Natashas »

Świetne wiadomości <mrgreen> Gratulacje !!! :roza:

Moc głasków Euphince :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Neta

Post autor: Neta »

Gratulacje ogromne dla Euphi <pokłon> <pokłon> <pokłon>
Nie miałyśmy wątpliwości żadnych że Wam świetnie pójdzie <!> :)
Brawa wielkie :)

A w przyszłym roku na pewno zawojujecie świat! I to podwójnie bo jeszcze z przystojniakiem Gaspim <zakochana>
Awatar użytkownika
oleena

Post autor: oleena »

GRATULACJE <ok> <ok> <ok> <tańczy> <tańczy> <tańczy> :radocha: :radocha: :radocha:
Awatar użytkownika
Limonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Limonka »

Jaka dzielna dziewczynka! Brawo Euphi <ok> <ok> <ok>
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

O żesz! Wspaniale! :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: Gratki ogromne, uściskaj Królową <serce> :kotek:

Jaaa, a jak Gasperek jeszcze wejdzie na ring to dopiero będzie się działo! <zakochana>

Czy do Sopotu zawitacie kiedyś? ;-))
Zablokowany