Kaya & Tyson

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Re: Kaya & Tyson

Post autor: Kasik »

Becia pisze:
Weekend choć krótki, dostarczył mi wielu wrażeń. Koty Agnieszki są wspaniałe. Puszek (zatkało mnie jak go zobaczyłam, nie mogłam uwierzyć, że kot brytyjski może być taki ogromny) i Bazylek są tak dużymi kotami, że jak wróciłam do domu, to moje wydawały mi się jakieś małe <lol> Cała trójka to mega miziaki, a Kitunia to nawet na rękach dała mi się ponosić <serce> Do Diunki mam ogromny sentyment, jest mi bardzo bliska z pewnych względów <serce>
Bardzo się cieszę, że poznałam Monikę "od drapaków" i panią Agatę z Kociej Charyzmy. Homerka wymiziałam ile tylko dałam radę. Co za kot <serce>

Kasiu, Agnieszko - dziękuję za kolejny, wspaniały weekend w Waszym towarzystwie. Jak zwykle czuję niedosyt i już czekam na kolejny raz :kiss: :kiss: :kwiatek: :kwiatek:

Aaa, zapomniałabym....rogale fenomenalne. Smak, którego nie da się zapomnieć :ok:
Taaa, weekend minął biegusiem Beatko, prawda? Nie moge się rownież doczekać następnego spotkania :kiss: :-D

p.s. dzisiaj wcisnełam ostatniego rogala, a od pooniedizlaku miala byc dieta <oops> od wtorku sie chyba nie zaczyna, c'nie? <hm> <lol>
Awatar użytkownika
atomeria
Agilisowy Rezydent

Post autor: atomeria »

Pewnie, że nie, zacząć dietę od wtorku, to jak czytać książkę od drugiego rozdziału <mrgreen>
Aga L.
Agilisowy Rezydent

Post autor: Aga L. »

Agnieszko :axe: Czemu osłabiasz silną wolę Kasi, każdy dzień jest tak samo dobry na dobre zmiany (pytanie czy dieta jest dobrą zmianą? <lol> ) Ja sobie dziś odmówiłam zakupu takiego rogala, chociaż syn kupił, aż jestem dumna z siebie ;-))
A, odwołuję "dobrą zmianę", to przecież hasło tych oszustów z PISu, nie chcę mieć z nimi NIC wspólnego <diabeł>
Awatar użytkownika
norka
Agilisowy Rezydent

Post autor: norka »

ale tu emocji w tym wątku <mrgreen> super miałyście spotkanie dziewczyny :ok: :ok: :ok:
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Mraaaaau <serce> hej Ciocie <mrgreen>
Obrazek

O kuźwa, a co to za kot się pałęta w ogrodku <shock>
Obrazek

Achhhh, gdybym tak mogła biegac po dworze... Pewnie bylabym szefową dzielnicy <roll>
Obrazek

A w sumie, po mi tam biegać, jak można sobie w cieple smacznie spać :->
Obrazek

O taaaaak <święty>
Obrazek

Obrazek

A teraz mam też nowe miejsce do spania, w sumie to nawet fajny ten spoźniony prezent Tysona,
kiedyś mu go może pożyczę <diabeł>
Obrazek

A ten czego tu za mną przylazł <zły>
Obrazek

Tysonek <serce>
Obrazek

Obrazek

Dawać mje tu te panienki :brzydal:
Obrazek

A to z serii: "codziennie budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już kuwa przesadzilem" <lol>
Obrazek

Pozdrawiamy Was jesiennie :kiss: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Obrazek

p.s. zapomniałam ufocic zakupy z wystawy, postaram sie poprawic jeszcze dzisiaj <oops>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Kasik pisze:
A to z serii: "codziennie budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już kuwa przesadzilem" <lol>
Obrazek
:haha: :haha: :haha: Leze i kwicze, lzy mi plyna ze smiechu :haha:

P.S. Calutki cudny i nowiutenki czarny MyKotty, ah ah ah :ok: :ok: :ok:
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

<lol>
Ten MyKotty to dzieki Tobie w sumie, bo akurat podrzuciłaś link ze sklepu w dobrej cenie <mrgreen> :kiss:
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

yamaha pisze:
Kasik pisze:
Obrazek
:haha: :haha: :haha: Leze i kwicze, lzy mi plyna ze smiechu :haha:

P.S. Calutki cudny i nowiutenki czarny MyKotty, ah ah ah :ok: :ok: :ok:
A ja AKURAT tego zdjęcia nie widzę! Internet nie wytrzymał napięcia chyba....

Kaycia i jej położone uszka <zakochana> Kayuś, ciocia jest pewna, że byłabyś szefową dzielnicy. Taka Kaya Jarzyna ze Szczecina :D
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Oooo, w cytacie to już widzę. No rzeczywiście przesadziłeś Tysonku <zakochana> :mdleje:

<lol>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Kasik pisze:<lol>
Ten MyKotty to dzieki Tobie w sumie, bo akurat podrzuciłaś link ze sklepu w dobrej cenie <mrgreen> :kiss:
:kiss: ciesze sie !
Mnie sie tez mocno marzy (bo stary to juz wstyd fotografowac, taki sfatygowany :hidden: ), kombinuje jak kon pod gorke skad go wziac <lol> ...
Ale u nas cena przeraza (ponad 70 euro), a i z kupnem i przesylka z Polski wychodzi prawie tyle :-/////
Zablokowany