Khaleesi & Mordimer

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Re: Khaleesi & Mordimer

Post autor: MoniQ »

Dziękujemy, dziękujemy :kwiatek:
500 stron to nie w kij dmuchał. Mój M. pewnie by się za łysą głowę złapał, ile ja tego tu naklepałam... no, na szczęście nie sama, ale nie może uwierzyć, że tyle można o kotach gadać... ;-))

Ale za to doszliśmy do wspólnego wniosku, że każdy powinien mieć kota. Albo dwa.
:-)
Awatar użytkownika
Beate
Agilisowy Rezydent

Post autor: Beate »

Oooo za 500 :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party:
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kasik »

Ach te Twoje przytulańce Monia :kotek: :kotek: <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> Kochane są <serce>

Gratulacje 500 stron :kiss: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :party: :party: :party:
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Moniko, Kalisiu, Mordisiu gratuluję Wam 500 stronki :tort: :winko: :roza: :kwiatek:
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

Ło matko, ja to chyba mocno zapiłam, że dopiero tu dotarłam, a takie ważne rzeczy beze mnie się dzieją!

A więc spóźnione lekutko życzenia dla Kalinki -> 100 latek piękna, zdrówko twoje i pijemy za to! :winko: :kotek: <serce>

No i co ja tu widzę, Mordimerek przeszedł na wegetarianizm, no idzie z postępem, czemu nie, przecież zielone od zawsze zdrowe <mrgreen> Smacznego :kotek: <mrgreen> Nie to co Kostek z Rominą <gwiżdże>

Za 500 również warto wychylić, zacny wynik, prosimy o więcej <mrgreen> :kwiatek: :party:

Ale ta kanapa z kociatymi kusi, widzę siebie na niej, musi być bardzo wygodna, skoro notorycznie przechodzi wyśrubowane testy jakości <mrgreen>
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

MoniQ pisze: Ale za to doszliśmy do wspólnego wniosku, że każdy powinien mieć kota. Albo dwa.
:-)
To powinno być w ustawie zapisane! <mrgreen>
Awatar użytkownika
atomeria
Agilisowy Rezydent

Post autor: atomeria »

<lol> Kalisia na kanapie przywalona Mordimusiem nie wygląda na zadowoloną.

MiniQ, 500 to naprawdę imponujący wynik (chociaż forumowy rekord wydaje się być poza zasięgiem <diabeł> ), za dziesiątki takich pięćsetkowych okazji :winko:
Awatar użytkownika
norka
Agilisowy Rezydent

Post autor: norka »

500 stron wow !!! :winko: Gratuluje :winko: :winko:

:-) Mordimuś <zakochana> to chyba jedyne stworzenie na świecie które po "spożyciu" wygląda tak uroczo <lol> <lol> <lol>
Awatar użytkownika
EsteraR
Hodowca
Hodowla: EstiBri*PL
Kontakt:

Post autor: EsteraR »

Co wejdę do wątku z kotami ode mnie, to coś pijecie <lol> <lol> <lol> <lol>

Monia wszystkiego dobrego we własnych nowych czterech ścianach i ogromniastym tarasie <mrgreen>

Głaski dla kotów. Mordiś po imprezie... znaczy się on nadal po patapetówce taki?? <rotfl>
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

EsteraR pisze:Monia wszystkiego dobrego we własnych nowych czterech ścianach i ogromniastym tarasie <mrgreen>
dziękujemy :kwiatek:
EsteraR pisze:Głaski dla kotów. Mordiś po imprezie... znaczy się on nadal po patapetówce taki?? <rotfl>
Strasznie imprezowy z niego chłopak <rotfl>

A dla tych co w pracy i którym się nie chce (ze mną na czele), Kalinka wieczorna:
Obrazek
Zablokowany