*Kostek*Sonia*Rominka*

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
elsa

Re: *Kostek*Sonia*Rominka*

Post autor: elsa »

Bardzo bardzo dziękujemy za miłe słowa i wsparcie <serce>

Kochane jesteście! :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:

Melduję, że u nas wszystko ok! PON odstawiony, koty na BARFie i wszystko jest w idealnym stanie, więc nie kupowałam tej Gastro, wyczekałam moment, żeby ocenić czy jest potrzebna. Tylko Sonia podjada PONa, a Romcia Orijena, ale głównie jedzą mokre (Kościu tylko mokre).

Orijen sprawdził się u nas bardzo dobrze (nie powodował większych sensacji, chociaż Kostkowi nigdy żadne suche dobrze nie służyło), ale jak Kostek był mniejszy i dostawał tę karmę, to strasznie zaczął po nie tyć! Był już wykastrowany, ale dużo się ruszał i dużo...jadł <roll> w wieku 10 miesięcy kontrolowałam suche jedzenie, bo zaczął przybierać dziwnie kuliste kształty <wsciekly>

Stąd ta zmiana, pomyślałam, że skoro Orijen się kończy, to warto pomyśleć o karmie z mniejszą ilością węglowodanów, a Meadowland Mix ma ich mniej niż 10%.

Teraz tylko dokupię na dniach Grau Sanofor, taki preparat warto mieć po prostu pod ręką.

Fotki som, będą wieczorkiem jak się uda <mrgreen>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

16h12 to juz prawie wieczor <yamaha>
Glowe dam, ze u Was sie juz zaczyna zciemniac <gwiżdże>
Awatar użytkownika
dagusia

Post autor: dagusia »

Elsa ciesze się, że już wszystko z brzuszkami OK :-) U mnie też meadowland się nie sprawdził. Na szczescie (chyba- bo czekam na jeszcze jednego qpala) active farm mix dalej służy kociakom bo rano były ładne qpki w kuwecie :-) U mnie o barfie nie ma mowy bo nie ma nas tak czesto w domu ale super, że u Ciebie sie sprawdza :ok:

U mnie już prawie ciemno więc wieczor juz mamy <yamaha>
Awatar użytkownika
elsa

<wsciekly> <wsciekly> <wsciekly>

No co za niecierpliwe dziewczyniny! Żebym aż tak musiała uważać na słowa :hammer:

Za karę macie tyle zdjęć, że na pewno będziecie żałować iż się dopominałyście <mrgreen> <lol> <mrgreen>

P.s. Wstążeczką koty bawiły się wyłącznie pod moją kontrolą, były w 100% bezpieczne :-)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pozdrawiamy Was cioteczki, głaski dla Waszych cudniastych kociastych!

<serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
elsa

dagusia pisze:Elsa ciesze się, że już wszystko z brzuszkami OK :-) U mnie też meadowland się nie sprawdził. Na szczescie (chyba- bo czekam na jeszcze jednego qpala) active farm mix dalej służy kociakom bo rano były ładne qpki w kuwecie :-) U mnie o barfie nie ma mowy bo nie ma nas tak czesto w domu ale super, że u Ciebie sie sprawdza :ok:

U mnie już prawie ciemno więc wieczor juz mamy <yamaha>
<serce> Dziękuję!

O no BARF to nasze wybawienie, wszystko po tym jedzonku przebiega idealnie. Przy Kostka długim futrze musiałam mieć zapas mokrych chusteczek (gdy miał do czynienia z suchym) i jak tylko szedł do kuwety to stałam w gotowości, żeby go obsłużyć, bo notorycznie był wybrudzony i bałam się, że znowu coś wymaże <roll> Już nie mówię jak się zrywałam z rana, gdy poczułam, że kuweta woła <wsciekly> Gdybym miała jeszcze maszynkę, która za mnie pokroi mięcho, to w ogóle byłoby idealnie <mrgreen> Ale jak sobie myślę co mnie zawsze czeka, gdy zakłóci się proces trawienia u Kostka, to ochoczo odpalam maszynkę i kręcę mięsne rarytasy <mrgreen>

Jeżeli pozostała część PONów ma taki poziom węglowodanów jak Orijen, to myślę że faktycznie przy nim zostaniemy skoro super się sprawdził :)
Awatar użytkownika
Beate
Agilisowy Rezydent

Post autor: Beate »

Tak to możesz nas karać codziennie <mrgreen>
Przepięknie :mdleje: :mdleje: :mdleje: u Ciebie i jak razem sobie koteczki leżą <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Ja tam nie żałuję, że weszłam tu z samego rana :-) wręcz przeciwnie <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

elsa pisze: Obrazek

Obrazek
:mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:
Bo tutaj po prostu nic sie nie da powiedziec <roll>
Awatar użytkownika
Natashas

Post autor: Natashas »

:mdleje:
<serce>
<zakochana>
Jeśli się zaczyna od takiej ilości słodyczy z rana, to dzień z pewnością będzie bardzo przyjemny <zakochana>
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

Post autor: Luinloth »

Śliczności <zakochana>
Rominka to chyba niedługo Kostka przerośnie <lol>
Zablokowany