A jakie ma hodowlane ?maritia pisze: Kotek nie ma jeszcze domowego imienia, mam nadzieję, że pomożecie coś wymyślić
Przygody kota Filemona
- yamaha
- Genius Loci
Re: Kociak :)
-
maritia
Sasza z hodowli Róża Wiatrów*PL 
Chciałam Puszek ale narzeczony mnie wyśmiał <lol> na razie mam pomysł na Florek ale też średnio mu się podoba <hm>
Chciałam Puszek ale narzeczony mnie wyśmiał <lol> na razie mam pomysł na Florek ale też średnio mu się podoba <hm>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Witajcie
Śliczny kocurek i takie wdzięczne minki robi <zakochana> Może Luluś - mnie się bardzo to imie podoba i jak sobię dokocę (a już mi to po głowie chodzi) to nazwę kotka Luluś będzie Liluszka i Luluś. Już mi się ryjek uśmiecha jak o tym myślę <mrgreen>
Śliczny kocurek i takie wdzięczne minki robi <zakochana> Może Luluś - mnie się bardzo to imie podoba i jak sobię dokocę (a już mi to po głowie chodzi) to nazwę kotka Luluś będzie Liluszka i Luluś. Już mi się ryjek uśmiecha jak o tym myślę <mrgreen>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Mamy już jednego Puszka na forum <mrgreen> To ładne imię, a jaki piękny kocurek <serce>
Florek też brzmi super, mi się bardzo podoba, zresztą hodowlane Sasza też wg mnie jest baaardzo ładne <serce>
Wcale bym dalej nie szuakała <mrgreen>
Florek też brzmi super, mi się bardzo podoba, zresztą hodowlane Sasza też wg mnie jest baaardzo ładne <serce>
Wcale bym dalej nie szuakała <mrgreen>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Witajcie
Śliczny kiciuś
<zakochana>
A Sasza to też bardzo fajne imię. Puszek to klasyk, a teraz przecież takie klasyczne imiona są bardzo trendy, no nie?
Śliczny kiciuś
A Sasza to też bardzo fajne imię. Puszek to klasyk, a teraz przecież takie klasyczne imiona są bardzo trendy, no nie?
- Izabela AD
Witajcie na Forum. 
- yamaha
- Genius Loci
Floszek albo Purek w takim razie <lol> <lol> <lol>
- mocca6
Witamy się i my <mrgreen> Śliczne maleństwo 
-
maritia
Dzięki za miłe słowa przywitania 
Co do imienia, pojawił się jeszcze pomysł na Filemonka i tak na 70% tak zostanie bo o dziwo mam akceptację
Wyprawkę już mam u siebie, przeraziłam się rozmiaru zamówionej kuwety <shock> Catit Jumbo XL, taka z myślą o dorosłym kotku a na razie mały chyba się tam zgubi <lol>
Drapak i miski też już czekają, ale jeszcze do 17.00 tyyyyyle czasu
Co do imienia, pojawił się jeszcze pomysł na Filemonka i tak na 70% tak zostanie bo o dziwo mam akceptację
Wyprawkę już mam u siebie, przeraziłam się rozmiaru zamówionej kuwety <shock> Catit Jumbo XL, taka z myślą o dorosłym kotku a na razie mały chyba się tam zgubi <lol>
Drapak i miski też już czekają, ale jeszcze do 17.00 tyyyyyle czasu
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Witam sąsiadkę 
Życzę powodzenia! <ok>
Życzę powodzenia! <ok>