*Kostek*Sonia*Rominka*

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
alakin

Re: *Kostek*Sonia*Rominka*

Post autor: alakin »

Jakie cudne wszystkie <zakochana>
Dziewczyny powalają na kolana :mdleje:
A rodzynek ....ach można utonąć w jego oczach <zakochana>
Kirara

Post autor: Kirara »

Jak ja zazdroszcze umiejetnosci robienia zdjec :3 Wszystkie fotki sa nieziemskie! Uczta dla oczu <serce>
I bardzo szkoda Stefanka :< Mam nadzieje, ze cora sie pozbierala po stracie, albo i moze juz macie nastepce dla czarnego stworka?
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

Hej, hej!

Norka,

no tak, faktycznie, trio jak w pysk strzelił, hihi <mrgreen>
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kirara pisze:Jak ja zazdroszcze umiejetnosci robienia zdjec :3 Wszystkie fotki sa nieziemskie! Uczta dla oczu <serce>
I bardzo szkoda Stefanka :< Mam nadzieje, ze cora sie pozbierala po stracie, albo i moze juz macie nastepce dla czarnego stworka?
Dziękuję, że pytasz <serce> Tak, Nataszka ma się już dobrze! To znaczy obecnie trochę choruje, ale jeżeli chodzi o Stefanka i to, co się wydarzyło, to pogodziła się z tym.

Mąż w pierwszej chwili chciał brać kolejnego zwierzaczka ze sklepu, ale dał się przekonać, że nie warto ryzykować. Obecnie temat jakoś przycichł, ale myślę, że wróci. W sumie wszystko gotowe, super przygotowane, więc to może się stać w każdej chwili :)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bardzo dziękuję za miłe słowa odnośnie kociastych no i fotek <oops> Miód na moje serce <serce> Jesteście kochane! :roza:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Chciałam zrobić zimową sesję Kostkowi, w końcu to syberyjczyk, ale wyszła jego tchórzliwa natura i niestety nie dał się przekonać, że śnieg to tylko śnieg, a nie straszny potwór, który połyka w całości <roll> Robiliśmy ze 4 podejścia, zanosiliśmy kotka w plener, a on jak nie uciekał z brzuchem przy ziemi, to utknął pod krzaczkiem, bo tam kawałek zielonego było. A to ten sam ogródek, który tak kocha, tylko że z pierzynką ze śniegu :->

Mało kotów jest tym razem, więc nadrabiam tym różowym, troszku chorującym <serce>

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Nataszka, to ma zadatki na prawdziwą modelkę <zakochana> śliczna dziewczynka <zakochana>
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Ja dzisiaj pozachwycam się Nataszką <zakochana> Fantastyczną masz modelkę w domu :ok:
Awatar użytkownika
anex

Post autor: anex »

Prawda?
Już chciałam pisać, że Elsa "hoduje" przy boku uroczą ślicznotkę (i tym razem nie mam na myśli mojej Romisi ukochanej!), ale znów się spóźniłam, znów mnie ubiegłyście, znów tylko przytakuję i potwierdzam prawdom już napisanym.

Elsa, córeczka piękna, z tym spojrzeniem takim rozmarzonym, melancholijnym wręcz <serce>
(a i Rominka niczego sobie <mrgreen> )
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

To są ideały <zakochana> <zakochana> <zakochana>

Zarówno koty jak i córka <zakochana> <zakochana>

Rozpłynęłam się :mdleje:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Kostek podszedł do śniegu tak samo, jak moi "bohaterowie" <lol>
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Jak zwykle pięknie... Nataszka piękna, koty piękne, zdjęcia piękne.... <zakochana>
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

Post autor: Luinloth »

Ten wątek to zawsze uczta dla oczu <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Zablokowany