Kamiko pisze:Ja mam pomysła , trzeba zaplanować weekend Yam w Polsce tylko dla forumowych ciotek , sobota zlot na południu , a w niedzielę zlot w W-wie <mrgreen>
Hmmm..... nad tym by sie trzeba kiedys powaznie zastanowic
Dorszka pisze:MM, tylko nie krzycz,, wiem, co to za wątek, ja to wszystko POSPRZĄTAM <lol>
Dorszko nie trzeba, w końcu coś w tym moim mocno zakurzonym wątku się dzieje <lol>
Dawno w Krakowie nie byłam <gwiżdże> <lol>
A tak wczoraj moje pociechy leżakowały na swoich "sofach" <mrgreen> Od jakiegoś czasu to bardzo lubiane miejscówki. Drugą musiałam dorobić, bo do awantur dochodziło
Piękne koty <zakochana> na fajnych sofach <mrgreen>
ja zawsze jak ktoś "niekoci" ma przyjść sprzątam nadmiar dekoracji - wczoraj np zebrałam 3 kartony, tonę myszek, 2 patyczki kosmetyczne, 4 kulki folii ... ech przed Wami forumowymi kobitkami bym nie musiała sprzatać
yamaha pisze:
Ale na poludniu Polski (Krakow/Oswiecim) bedziemy krociutko i w dodatku z tesciami, wiec do Wroclawia sie zupelnie nie da
Kraków, powiadasz... Pomyslimy!
MM, tylko nie krzycz,, wiem, co to za wątek, ja to wszystko POSPRZĄTAM <lol>
To może i ja bym się do tego Kraka wybrała <gwiżdże>
Babeczki, no KOCHAM WAS NORMALNIE <serce> <roll>
Jedyne co, to to, ze ja bede w tym Kraku naprawde "przelotem", w dodatku z TZ'em i tesciami, ktorzy ani slowa po polsku nie mowia, wiec zostawic ich samych sie nie da (no zgubia mi sie i co ja zrobie Taka fajna tesciowa z tesciem, kto wie czy drugich takich bym znalazla )