Misza & Ice: niebieska hrabina i śnieżny król życia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Re: Misza & Ice: niebieska hrabina i śnieżny król życia

Post autor: yamaha »

A u mnie Missy praktycznie co rano "czeka" az zakrece kran jak jestem pod prysznicem, wtedy wpada do lazienki.
Jakby sie bala, ze ja do tej porannej kapieli wciagne <lol>
Na wszelki wypadek czeka wiec w korytarzu, az prysznic przestanie leciec <rotfl>
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Ja też mam zawsze obstawę, przy każdej łazienkowej czynności ;-))
Khaleesi jest ministrem łazienki, przesiaduje w niej z upodobaniem, bawi się dywanikiem, obgryza sztuczne roślinki, goni za patyczkiem...i przy okazji kontroluje naszą higienę :D
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

Icuś, Icuś - kolejny kolorek, który jest moim najulubieńszym! <zakochana> <zakochana> <zakochana> Kot ideał, a w jego oczach można się utopić! <serce>

Miszka też chwyta za serce, a jakże! <zakochana> <serce> <zakochana> A razem to w ogóle są best of the best!
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

Co za czyścioszki łazienkowe, widać, że Icuś lepiej się doczyścił, bo aż do olśniewającej bieli <lol> i chyba wciąż ma ochotę na kąpiel. Cudne bryśki obydwa <zakochana>
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

Post autor: Luinloth »

Ja też mam obstawę, ale obstawa najczęściej kręci się gdzieś pod nogami albo wykłada do głaskania na dywaniku <mrgreen>
Kochane czyścioszki :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
anex

Post autor: anex »

Cofnęłam się do początków wątku i aż trudno uwierzyć, że z takiego Icusiowego chucherka, malutkiego liska, wyrosła taka wielka Góra Lodowa! <3 przepięknie zmężniał, 300% brysia w brysiu.

Przestaję myśleć racjonalnie, jak patrzę na Icusia i wszystkie inne białaski wątkowe - to aż mi się zachciewa drugiego koteła. Nie, nie, nie - głowa. Tak, tak, tak - <serce>
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kasik »

Yolla pisze:
Kasik pisze:Juz myslalam, ze kantujesz z tymi zdjeciami i wcale nie ma na co czekac, a tu taka niespodzianka
O Ty niedobra kobieto :axe: , że ja kantuję :axe: u mnie słowo "droższe od piniędzy" <mrgreen>
No juz tak nie dramatyzujmy <roll> Najwidoczniej Cie z kims pomylilam Yollu <diabeł>

Powiem tylko, ze nic mi tak nie ukoilo moich nadwrezonych po calym tygodniu nerwow, jak ta biiała beza w umywalce :mdleje: :mdleje: :mdleje:
<serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Yolla pisze: obrazek
Awatar użytkownika
Yolla
Agilisowy Rezydent

Post autor: Yolla »

anex pisze:Cofnęłam się do początków wątku i aż trudno uwierzyć, że z takiego Icusiowego chucherka, malutkiego liska, wyrosła taka wielka Góra Lodowa! <3 przepięknie zmężniał, 300% brysia w brysiu.
Sama trochę się przestraszyłam jak przywiozłam Iśka (kilogramowego szczurka) do domu. Zwłaszcza blado wypadał przy ponad 4kg Miszy <lol> <lol> <lol> . Teraz kociambry mają ok 5kg każdy.

A tak na marginesie przypominam ciociom, że Ice jest CZARNYM kotem i ma na to papiery <mrgreen>
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

no mówiłam, ze się doczyścił do białości <lol>
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Kasik pisze: Powiem tylko, ze nic mi tak nie ukoilo moich nadwrezonych po calym tygodniu nerwow, jak ta biiała beza w umywalce :mdleje: :mdleje: :mdleje:
Biała beza :ok: :ok: <zakochana> <zakochana> <zakochana>
A może czarna..... <roll>
Zablokowany