Misza & Ice: niebieska hrabina i śnieżny król życia
- yamaha
- Genius Loci
Re: Misza & Ice: niebieska hrabina i śnieżny król życia
A u mnie Missy praktycznie co rano "czeka" az zakrece kran jak jestem pod prysznicem, wtedy wpada do lazienki.
Jakby sie bala, ze ja do tej porannej kapieli wciagne <lol>
Na wszelki wypadek czeka wiec w korytarzu, az prysznic przestanie leciec <rotfl>
Jakby sie bala, ze ja do tej porannej kapieli wciagne <lol>
Na wszelki wypadek czeka wiec w korytarzu, az prysznic przestanie leciec <rotfl>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Ja też mam zawsze obstawę, przy każdej łazienkowej czynności
Khaleesi jest ministrem łazienki, przesiaduje w niej z upodobaniem, bawi się dywanikiem, obgryza sztuczne roślinki, goni za patyczkiem...i przy okazji kontroluje naszą higienę
Khaleesi jest ministrem łazienki, przesiaduje w niej z upodobaniem, bawi się dywanikiem, obgryza sztuczne roślinki, goni za patyczkiem...i przy okazji kontroluje naszą higienę
- elsa
Icuś, Icuś - kolejny kolorek, który jest moim najulubieńszym! <zakochana> <zakochana> <zakochana> Kot ideał, a w jego oczach można się utopić! <serce>
Miszka też chwyta za serce, a jakże! <zakochana> <serce> <zakochana> A razem to w ogóle są best of the best!
Miszka też chwyta za serce, a jakże! <zakochana> <serce> <zakochana> A razem to w ogóle są best of the best!
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Co za czyścioszki łazienkowe, widać, że Icuś lepiej się doczyścił, bo aż do olśniewającej bieli <lol> i chyba wciąż ma ochotę na kąpiel. Cudne bryśki obydwa <zakochana>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Ja też mam obstawę, ale obstawa najczęściej kręci się gdzieś pod nogami albo wykłada do głaskania na dywaniku <mrgreen>
Kochane czyścioszki

Kochane czyścioszki
- anex
Cofnęłam się do początków wątku i aż trudno uwierzyć, że z takiego Icusiowego chucherka, malutkiego liska, wyrosła taka wielka Góra Lodowa! <3 przepięknie zmężniał, 300% brysia w brysiu.
Przestaję myśleć racjonalnie, jak patrzę na Icusia i wszystkie inne białaski wątkowe - to aż mi się zachciewa drugiego koteła. Nie, nie, nie - głowa. Tak, tak, tak - <serce>
Przestaję myśleć racjonalnie, jak patrzę na Icusia i wszystkie inne białaski wątkowe - to aż mi się zachciewa drugiego koteła. Nie, nie, nie - głowa. Tak, tak, tak - <serce>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
No juz tak nie dramatyzujmy <roll> Najwidoczniej Cie z kims pomylilam Yollu <diabeł>Yolla pisze:O Ty niedobra kobietoKasik pisze:Juz myslalam, ze kantujesz z tymi zdjeciami i wcale nie ma na co czekac, a tu taka niespodzianka, że ja kantuję
u mnie słowo "droższe od piniędzy" <mrgreen>
Powiem tylko, ze nic mi tak nie ukoilo moich nadwrezonych po calym tygodniu nerwow, jak ta biiała beza w umywalce
<serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Yolla pisze:![]()
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
Sama trochę się przestraszyłam jak przywiozłam Iśka (kilogramowego szczurka) do domu. Zwłaszcza blado wypadał przy ponad 4kg Miszy <lol> <lol> <lol> . Teraz kociambry mają ok 5kg każdy.anex pisze:Cofnęłam się do początków wątku i aż trudno uwierzyć, że z takiego Icusiowego chucherka, malutkiego liska, wyrosła taka wielka Góra Lodowa! <3 przepięknie zmężniał, 300% brysia w brysiu.
A tak na marginesie przypominam ciociom, że Ice jest CZARNYM kotem i ma na to papiery <mrgreen>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
no mówiłam, ze się doczyścił do białości <lol>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Biała bezaKasik pisze: Powiem tylko, ze nic mi tak nie ukoilo moich nadwrezonych po calym tygodniu nerwow, jak ta biiała beza w umywalce![]()
![]()
![]()
A może czarna..... <roll>