Poidła automatyczne, fontanny
- dagusia
Re: Poidła automatyczne, fontanny
Za 2 dni robie zamowienie i chce cichą, sprawdzoną fontanne :-) Jaka polecacie? Cat mate? czy coś jeszcze co cicho pracuje? :-)
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
my mamy Catit design fresh&clear. Cicha, łatwa do mycia.
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
A nam chyba spalił się silniczek albo pompka wyzionęła ducha w drinkwell 360
strumyczki nie płyną, Pyzunia jest wielce niepocieszona <roll> kupowałyście gdzieś części zamienne do tego poidła, czy nie opłaca się to zupełnie?
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Ula zapytaj się Agnieszki - Atomorii ona pisała kiedyś jaka pompka tu pasuje od czego gdzieś to czytałam ale nie pamiętam gdzie to zamówisz w Zooplusie :-)
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Danusia pisze:Ula zapytaj się Agnieszki - Atomorii ona pisała kiedyś jaka pompka tu pasuje od czego gdzieś to czytałam ale nie pamiętam gdzie to zamówisz w Zooplusie :-)
- agniecha
- Agilisowy Rezydent
Jak już się dowiesz co z częściami zamiennymi do Drinkwell 360 to napisz proszę :-) moje kotuchy uwielbiają to poidło i chciałabym wiedzieć w razie awarii gdzie szukać .
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Myślę nad zakupem fontanny, dla Liluszki. Czaiłam się na Drinkwell 360 albo ten zwykły ze strumyczkiem, ale czytając wątek bardzo chwalicie LK. Napiszcie proszę czy woda wypływając z LK tworzy taki łuk, żeby kotek mógł podpijać wodę " z powietrza" czy ona tylko ścieka po tej pochylni. Gdzieś na jakiś zdjęciach widziałam taki "kranik" wmontowany w źródełko z którego woda ścieka strumyczkiemhttp://www.zooplus.pl/customerpicturedisplay/s ... nna/151732 - czy coś takiego jest w zestawie czy to koże użytkownik sam sobie skonstruował.
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Generalnie woda spływa po ściance, ale jak włożysz w otwór słomkę, leci z góry :-)
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
czyli samemu trzeba sobie taki zestaw zmontować? a tej wody nie da się puścić pod większym ciśnieniem żeby tworzyła taki łuk z wody?
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Chyba to zależy od umiejscowienia pompki :-) Mi kiedyś leciała, ale poza pompkę <lol>