Euphoria & Gasper
- mocca6
Re: Euphoria & Gasper
Kochane stworki <mrgreen> I te oczątka oboje mają przecudowne <zakochana>
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
To faktycznie wagowo raczej nie tatuś .
Wielki świat widzę mocno młodego zadziwił <lol>
Wielki świat widzę mocno młodego zadziwił <lol>
- anex
Piękni oni! A Euphi rzeczywiście na zdjęciach wychodzi mniejsza niż jest w rzeczywistości. Dopiero na filmiku widać, że kawał z niej baby (i komplement to!<mrgreen>).
- oleena
Gaspi był pierwszy raz na dworze? Ale zdziwiony <mrgreen> Mi też się wydaje, że idzie w dziadka- szczególnie widać podobieństwo na tym drugim zdjęciu. Mój Gucci to raczej mamusia- też jest taki ciemny na mordce i jest drobnej budowy.
Oczy Euphi przepiękne <zakochana>
Oczy Euphi przepiękne <zakochana>
- dagusia
Euphi to za mucha tak patrzyła :-) Ona ogrodkowa kobieta przecież jest :-) Bardzo lubi łapać muchy i siedzieć w swoim ulubionym kącie ogódka :-)Kamila pisze:Biedna Euphi już nie wie gdzie patrzeć taka zdziwiona tym całym podwórkiem, wrażeń co nie miara i tylko szyjka i oczka latają we wszystkie strony <lol> a Gaspusia z kolei wbiło w ziemie i oczka dostał jak cebule <mrgreen> To zafundowałaś ogonkom wrażenia <mrgreen>
Za tydzień o tej porze będziemy się szykowac do wyjazdu. Nie wiem jak ja wytrzymam 11 dni bez tych moich maluchów. Zamiast sie cieszyć, że lecimy na tak piękne wakacje to ja już się martwie. Na szczescie zostaja w domu- bedzie przychodzić do nich sasiadka, ktora sama ma 2 kocurki i wielkie serducho- oby dwa uratowane z ulicy, oby dwa po przejsciach :-) Nie boje sie, bo wiem, że będą w bardzo dobrych rękach ale mimo wszystko..

Kupiliśmy kamere na sam wyjazd. Mnie ona tym bardziej cieszy, że bede mogla teraz wiecej nakrecać kociatych w akcji i wstawiać filmiki <mrgreen>
- oleena
Ja na Twoim miejscu cieszyłabym się, że mogę wyjechać na tak długo i odpocząć :-> Zazdroszczę, bo nie miałam urlopu już prawie 2 lata, a tyle wolnego co Ty to nie wiem kiedy będę miała...Sąsiadka na pewno wspaniale zaopiekuje się kocurkami, a im te 11 dni na pewno szybko zlecą i nawet się nie spostrzegą kiedy Pańcia wróci :-)dagusia pisze:Euphi to za mucha tak patrzyła :-) Ona ogrodkowa kobieta przecież jest :-) Bardzo lubi łapać muchy i siedzieć w swoim ulubionym kącie ogódka :-)Kamila pisze:Biedna Euphi już nie wie gdzie patrzeć taka zdziwiona tym całym podwórkiem, wrażeń co nie miara i tylko szyjka i oczka latają we wszystkie strony <lol> a Gaspusia z kolei wbiło w ziemie i oczka dostał jak cebule <mrgreen> To zafundowałaś ogonkom wrażenia <mrgreen>
Za tydzień o tej porze będziemy się szykowac do wyjazdu. Nie wiem jak ja wytrzymam 11 dni bez tych moich maluchów. Zamiast sie cieszyć, że lecimy na tak piękne wakacje to ja już się martwie. Na szczescie zostaja w domu- bedzie przychodzić do nich sasiadka, ktora sama ma 2 kocurki i wielkie serducho- oby dwa uratowane z ulicy, oby dwa po przejsciach :-) Nie boje sie, bo wiem, że będą w bardzo dobrych rękach ale mimo wszystko..
Kupiliśmy kamere na sam wyjazd. Mnie ona tym bardziej cieszy, że bede mogla teraz wiecej nakrecać kociatych w akcji i wstawiać filmiki <mrgreen>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Gasperek <zakochana> jaki on cudny brysiowy i te oczy wielkie
A Eufilka <zakochana> słów mi brak, jak ona mi moją Brysieńkę przypomina
<zakochana>
Uwielbiam te Twoje misie <zakochana>

A Eufilka <zakochana> słów mi brak, jak ona mi moją Brysieńkę przypomina

Uwielbiam te Twoje misie <zakochana>
- Charlotte
Miłego wypoczynku życzę 

- elsa
yyy, słów mi brak! Rzadko mi się to zdarza, a tu, no żadne nie oddadzą mojego zachwytu, więc chyba sobie daruję...
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Ja tylko tyle <serce> <serce> <serce>
Udanego wypoczynku życzę :-)
Udanego wypoczynku życzę :-)