Euphoria & Gasper

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
joakar

Re: Euphoria & Gasper

Post autor: joakar »

Tak to ja bym mogła chorować. <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Wypoczywajcie <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Udanego wypoczynku :-)
aurora80

Post autor: aurora80 »

Gaspi jest cudowny. Piękne ma oczyska i futerko. Ostatnio też oglądałam kocurka bri ns 21 33 ale on był cały w bardzo wyraźne pręgi - zarówno na pysiu, jak i reszcie futra. Umaszczenie kotów to dla mnie zagadka.
Awatar użytkownika
dagusia

Post autor: dagusia »

Po dłuższej chwili nieobecności jesteśmy <mrgreen> Wróciliśmy cali i zdrowi- wakacje były cudowne! Ale o tym pozniej. Tuż po wakacjach, jak pisałam wczesniej była wystawa. Niestety w sobote nie pojechaliśmy, nie daliśmy rady- bylismy tylko w niedziele.

Euphi- już kolejny raz pokazuje na wystawie, że wogole jej się to nie podoba. To byla raczej jej ostatnia wystawa, nie mam sumienia już jej więcej meczyć. Jeśli dobrze wyliczyłam to jest potrójnym grand championem (ale czekamy na potwierdzenie). Nie mam jej zadnych zdjec, ciagle glowa uciekała, zła była, tak syczała na sedziow, że aż bali jej się wyciagac z klatki- raz nawet mnie delikatnie zahaczyła zebem bo nie chciała isc na ring. Była w dwoch finałach- z czego w jednym all breed została 4 z 28 kastratów :-)

Gaspi- o dziwo dał chłopak radę <mrgreen> Mimo, że byl wystraszony to dzielnie zniósl oceny i tak oto na jednym z czterech ringów po 1) wygrał jako najlepszy brytyjczyk pokonujac nawet Euphi, po 2) wszedł do finału i wygrał the best all breed alter czyli najlepszy z kastratów wszystkich krótkoo i długowłosych kotów jakie były na wystawie! Jestem z niego MEGA DUMNA!! <serce>
Dodam jeszcze, że jak oceniał brytyjczyki to Gapi leżał taki wystraszony, skulony w klatce a sedzia zachwcał się takimi innymi dwoma pointami. Mysle sobie, że nawet nie bedzie w 3 najlepszych brytkach. Wział go do pierwszej oceny i szok- patrzy w karte i nie mógł uwierzyc, ze on ma dopiero 10 miesiecy. Chyba ze 3 razy pytał o wiek. To był przełom- od razu było widać, jak zaczął się zachwycać. Gaspi niewiele odbiegał wielkością od tamtych które miały 2,8 miesiecy i 2,2 miesiace. Pożniej widomo u niego wygrał w brytkch i został nominowany do finału- który wygrał <mrgreen>

Poniżej sędzia prezentuje najlepszego kastrata na wystawie, czyli Gaspiego <mrgreen> (te obok zajeły dalsze miejsca)

No i mam jeszcze takie fotki małego modela (nie patrzcie na ta paskudna moja mine :-///// )

Obrazek

<serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Obrazek

Jak znajdę chwilkę to będe zaglądać do Waszych wątkow :-)
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

Post autor: fado123 »

gratulacje ,ale w sumie nie ma się co dziwić piękne koty ,to tak musiało być <pokłon>
Awatar użytkownika
Beate
Agilisowy Rezydent

Post autor: Beate »

Dagusiu ogromne gratulacje :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Piękny z niego misio jest, no piękny <serce> <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Gratulacje ogromne!
Awatar użytkownika
sandra
Agilisowy Rezydent

Post autor: sandra »

Gratuluje! Gaspi wyglada wspaniale <serce>
turmalinka

Post autor: turmalinka »

Gratulacje :) Piekne masz koty to nie ma sie co dziwic ze wygrywaja :) mam nadzieje, ze moj Henry polubi wystawy :)
Zablokowany