Miot YY - Perla i Django :)
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Re: Miot YY - Perla i Django :)
O matko jedyna brzuch mnie rozbolał i tyle
Ja to kremusiątko wyciągnęłąbym z tego przedszkola w jednej chwili jaki słodziak taka kruszyneczka śliczna ................. może jednak przeniesiemy się na tą wieś się TŻ ucieszy .................. tylko dziury w ścianach nad belkami na górze trza zrobić i cała góra kocia w poziomie podłogi i sufitu nie licząc drapaków ( mój zawał jakby co nie istotny ) no spać nie będę mogła ...................
Ja to kremusiątko wyciągnęłąbym z tego przedszkola w jednej chwili jaki słodziak taka kruszyneczka śliczna ................. może jednak przeniesiemy się na tą wieś się TŻ ucieszy .................. tylko dziury w ścianach nad belkami na górze trza zrobić i cała góra kocia w poziomie podłogi i sufitu nie licząc drapaków ( mój zawał jakby co nie istotny ) no spać nie będę mogła ...................
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Sonia pisze:Ale szczęściara <roll> Na dodatek trójpak do niej jedzie, albo to tylko imienny zbieg okoliczności <gwiżdże> <mrgreen>
Trójpaków Dorszka nie wydaje, i o dwupak niełatwo, i większość się zniechęca <lol> Z Panią Anią też rozmowy zniechęcające były długie, ale tym razem mi się nie udało, dom zostanie dostosowany <zakochana>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Wróciłam z pracy i sprawdziłam, faktycznie Pani Ania wkradła się niepostrzeżenie i do trzeciego kotka <lol> Wy to jesteście czujni, zaraz przerobimy panią Anię na pana Macieja <diabeł>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Biedna Pani Ania, juz się pewnie zdażyła ucieszyc i wytlumaczyć rodzinie, że dostała trzeciego w gratisie, a tu taki zawód <diabeł> <lol>Dorszka pisze:Wróciłam z pracy i sprawdziłam, faktycznie Pani Ania wkradła się niepostrzeżenie i do trzeciego kotka <lol> Wy to jesteście czujni, zaraz przerobimy panią Anię na pana Macieja <diabeł>
Ja to rude małe kocham, oj jak bardzo takiego rudaska bym chciała <serce> <serce> <serce>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Ja tam nic nie mówię, ale ta Pani Ania to się jeszcze i w drugim miocie załapała <gwiżdże> <mrgreen>
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Haha tez o tym pomyślałam <mrgreen> Oby założyła wątek na forum zeby nam regularnie te wszystkie piękne koty pokazywać <lol>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
No Marzenko, szykuj się na wizytację <diabeł> Tym razem to już inna pani Ania, jedna jest z Danii, druga z Zielonej Góry <mrgreen>Sonia pisze:Ja tam nic nie mówię, ale ta Pani Ania to się jeszcze i w drugim miocie załapała <gwiżdże> <mrgreen>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Obiecanki cacanki <lol>Dorszka pisze:No Marzenko, szykuj się na wizytację <diabeł> Tym razem to już inna pani Ania, jedna jest z Danii, druga z Zielonej Góry <mrgreen>Sonia pisze:Ja tam nic nie mówię, ale ta Pani Ania to się jeszcze i w drugim miocie załapała <gwiżdże> <mrgreen>
To kiedy ta wizytacja, bo się muszę przygotować?
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Będzie NIEZAPOWIEDZIANA <diabeł>
Nie wiem, chciałam w czerwcu do Krakowa podskoczyć, na wystawę, ale tydzień później będę miała egzamin sędziowski, to chyba jednak zrezygnuję... Ale lato <gwiżdże>
Nie wiem, chciałam w czerwcu do Krakowa podskoczyć, na wystawę, ale tydzień później będę miała egzamin sędziowski, to chyba jednak zrezygnuję... Ale lato <gwiżdże>
- sandra
- Agilisowy Rezydent
O nieeee a ja mieszkam w Krakowie i właśnie od miesiąca wiem o tej wystawie i czekalam z nadzieja ze Agilisowe koty przyjadą i sobie pooglądam